Advertorial

Exclusieve decoratie met retro wandborden

Retro 'signs' uit Amerika vallen op een positieve manier op in een zaak. Borden die je vertellen waar Route 66 is of die je wijzen naar een restaurant, de uitgang, een bar of hotdog-kraam. In de webwinkel van Signs-USA.nl vind je deze stalen wandborden in allerlei uitvoeringen en thema’s. Bestellen is eenvoudig en de levertijden zijn kort.

De retro wandborden zijn zeer geschikt voor de horeca. De stalen wandborden zijn voorzien van logo's, teksten en illustraties, gericht op de Amerikaanse historie. En dat is heel breed. De zogenaamde 'tin signs' zijn er in vele varianten en in diverse thema's. Van Fast Food tot Muziek. Van Route 66 tot Bier. En er zijn ook moderne thema’s die in een retro jasje zijn gegoten zoals het ‘Free WiFi’ sign. Mooi, netjes geprijsd (€ 16,95)  en functioneel. Uiteraard is er in een aantal wandborden de nodige Amerikaanse humor verwerkt.

Premium Signs
Nieuw zijn de Premium Signs en deze hebben een exclusief karakter. Deze signs hebben een vrije vormgeving en zijn voorzien van reliëf (embossed). De 'Premium Signs' zijn veelal ook wat groter van formaat en sommige signs zijn dikker doordat meerdere signs zijn samengesteld tot één sign. Heel uniek!

Sparen en korte levertijd
Wie een ‘sign’ koopt in de webwinkel van Signs-USA spaart meteen voor een gratis exemplaar. Bij alle borden staat de prijs in euro’s en in punten. Na aankoop van drie wandborden zou je een vierde al gratis uit kunnen kiezen. Eenmalig wordt een eigen account aangemaakt en het systeem houdt automatisch je saldo bij. Gemak dient de mens.

Actie
Momenteel loopt er een leuke actie. Bij een bestelling van 2 signs of meer wordt een gratis Amerikaanse vlag van 150 x 90 cm meegeleverd. Verder zijn er seizoensgebonden acties en diverse thema’s zijn als set, tegen een gereduceerde prijs, verkrijgbaar.

Website
Meteen zien wat voor leuks Signs-USA te bieden heeft? Ga dan naar de website www.signs-usa.nl en geniet van de met zorg geselecteerde retro signs. Like de webwinkel op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste nieuw binnengekomen metalen retro (wand)borden.

Reacties

Reactie toevoegen