Advertorial

Feestelijke opening HANOS Den Haag-Delft

Op 9 november 2015 werd de nieuwe groothandel HANOS Den Haag-Delft feestelijk geopend. Den Haag-Delft is de eerste groothandel van HANOS in het zuidwesten van het land.  Het is de 26e vestiging van HANOS en zijn partners.

Na slechts 9 maanden bouwen, werden op 9 november om 07:00 uur voor het eerst de deuren van de nieuwste groothandel van de familie Van der Horst geopend. De opening was een groot succes, met meer dan 5.000 bezoekers. In samenwerking met alle partners verliep de dag feestelijk met een vol dag- en avondprogramma. Alle aanwezigen konden vanaf 09:00 uur genieten van heerlijke proeverijen van tal van leveranciers en inspirerende kookdemonstraties door sterrenchefs Fred Mustert, Jeroen Goossens, Cees Helder en de Noorse chef Charles Tjessem. Ook werd Jacob Jan Boerma van driesterrenrestaurant ‘De Leest’ geïnterviewd door de gastvrouw van de dag: Nicolette van Dam.

HANOS Den Haag-Delft is een groothandel voorzien van de modernste technieken, zoals wijn- en sigarenklimaatkasten en een luxe grand café. “We hopen met de realisatie van deze HANOS de klanten in deze regio beter te kunnen bedienen met een zelfbedieningsgroothandel waar klanten ook inspiratie op kunnen doen”, vertelt algemeen directeur dhr. Kroes in zijn openingsspeech. De groothandel heeft dan ook een breed  assortiment. “We streven ernaar alles in huis te hebben, voor cafetaria’s tot sterrenrestaurants”, aldus Kroes.

De groothandel heeft dan ook niet alleen een zeer uitgebreid assortiment, met veel aandacht voor de Aziatische keuken, maar ook een culinair theater waar masterclasses en workshops gegeven zullen worden. De bovenverdieping wordt ingevuld door Studio Senses: hét experience center voor de horecaondernemer.

Genoeg redenen om zeer binnenkort een bezoek te brengen aan HANOS Den Haag-Delft. We heten u graag welkom.

Reacties

afbeelding van bsoekhradj

Hebt een pas nodige om naar binnen te komen en wat te koopen

Reactie toevoegen