Frisse variant non-alcoholische Seedlip
Advertorial

Frisse variant non-alcoholische Seedlip

In 2015 lanceerde Seedlip ’s werelds eerste non-alcoholische spirit, waarmee het merk een nieuwe manier van drinken in het leven riep en zichzelf op de kaart zette als pionier op gebied van non-alcoholische dranken.

Met veel trots presenteert Seedlip nu de Grove 42, die als derde alcoholvrije spirit de Seedlip familie zal aanvullen. Grove 42 is een viering van de sinaasappel en laat zich het best omschrijven als een mix van in koper gedestilleerde citrus-smaken, waaronder bittere sinaasappel, mandarijn, bloedsinaasappel, citroengras, gember en citroen.

Suiker- en alcoholvrije cocktails
Deze zachte nieuwe variant is het gehele jaar door te drinken en bevat boventonen van sinaasappelschil en mandarijn en ondertonen van sappige bloedsinaasappel. Het geheel wordt afgemaakt door de kruidige toevoeging van citroengras en gember. Wie behoefte heeft aan een dosis zonneschijn in een glas kan Grove 42 combineren met soda en een schijfje sinaasappel. Ben Branson, de oprichter van Seedlip, voegt toe; 'Ik ben zeer enthousiast over de lancering van Seedlip Grove 42. Het legt een belangrijke focus op zowel de fascinerende wereld van citrusvruchten als die van frisdrank. Een signatuurmix waardoor Grove 42 echt kan schitteren in een volledig suiker- en alcoholvrije cocktail.'

Pionieren
Met de lancering van 's werelds eerste non-alcoholische spirit in 2015 en door de ondersteuning van de beste chefs & bartenders wereldwijd, is Seedlip de pionier op het gebied van non-alcoholische cocktails. Seedlip wordt geserveerd in meer dan 16 internationale steden en wordt ondersteund door een team van 60 medewerkers met kantoren in Groot Brittannië en sinds kort in Los Angeles. De lancering van Grove 42 komt voort uit een reeks van innovatie in de alcoholvrije categorie van Seedlip, waaronder een Limited Edition dark Seedlip Spirit voor World's 50 Best Restaurants Awards, ’s werelds eerste NOgroni gemaakt met 22 verschillende ingrediënten en een baanbrekend internationaal barconcept genaamd Nolo by Seedlip, gericht op de ingrediënten en smaak van een cocktail in plaats van het alcoholgehalte. En zeker in dry january is Seedlip extra in trek. Zo was het prominent aanwezig op verschillende nieuwjaarsrecepties en zijn er speciale menu’s met Seedlip in de horeca, bijvoorbeeld bij Hoxton Hotel.

Signature cocktail
Seedlip Grove 42 & Soda
Groot glas - Vol met ijs
50 ml Seedlip Grove
Maak af met bruisend water
Garneer met sinaasappelschil

Reacties

Reactie toevoegen