Ga op koffiereis met Anne&Max naar Colombia
Advertorial

Ga op koffiereis met Anne&Max naar Colombia

Ga van 8 t/m 18 september samen met Anne&Max en Avila Reizen op reis naar Colombia en bezoek de mooiste koffieplekken van Colombia. Wobbe van Zoelen, oprichter van Anne&Max, gaat mee op deze reis om alles te kunnen vertellen over de koffie. Koffieprofessionals en horecaondernemers kunnen zich nog aanmelden voor deze bijzondere reis.

De wereldberoemde koffie van Colombia wordt verbouwd in een idyllisch groen berglandschap vol charmante dorpjes en indrukwekkende valleien. De Colombiaanse koffieregio. ook wel bekend als de koffie driehoek. is een onderdeel van de Colombiaanse regio Paisa in het landelijk gebied van land. Het gebied staat bekend om de teelt en de productie van een meerderheid van de Colombiaanse koffie, door sommigen beschouwd als de beste koffie ter wereld. Maak op deze reis kennis met de boeren die dit prachtige product produceren en proef de beste koffie op de koffieplantages.

Leuk en leerzaam
Deze reis naar Colombia staat in het teken van koffie in al zijn facetten, maar er is natuurlijk ook veel ruimte om dit bijzondere land te ontdekken én te ontspannen. In Bogota leren we de stad kennen en maken wij  kennis met de lokale koffietradities en bezoeken we een aantal koffie hotspots. Wij laten de stad achter ons om de bergen in te gaan om de koffievelden, de koffieboeren en de koffiebessen te ontdekken. We bezoeken verschillende gebieden en verschillende plantages waarbij je alles leert over de verschillende soorten koffieplanten en de verschillende verwerkingsmethodes. Maar ook leer je de perfecte koffie zetten tijdens een koffiecursus.

Even genieten
Na het bezoek aan de koffiegebieden verhuizen we naar de stad Cartagena om te genieten van de Caraïbische sfeer en te ontspannen, misschien een koffiecocktail?

Koffie en ondernemerschap
Wobbe van Zoelen, oprichter van Anne&Max, gaat mee op deze reis om alles te kunnen vertellen over de koffie, de keuzes voor koffie en Anne&Max haar visie op de toekomst van koffie. Ook zal Wobbe vertellen over zijn visie op duurzaam ondernemen en succesvol ondernemen in de horeca.

Nieuwsgierig geworden naar het hele programma? Kijk dan hier voor meer info!

 

Reacties

Reactie toevoegen