Advertorial

Ga voor verse vis deze zomer

Met de zomer in aantocht schiet de visverkoop omhoog. De vissen in onze eigen Noordzee zijn weer prachtig van kwaliteit, het haringseizoen komt eraan en een visje op de barbecue is onweerstaanbaar lekker. Vis is een mooi product, ook kostprijs technisch, zeker als je de seizoenen volgt en kiest voor de wat minder bekende, maar net zo lekkere vissen zoals horsmakreel, koolvis, wijting en tongschar.

Als totaal versleverancier voor de horeca levert Driessen Food een volwaardig visassortiment van het eigen visproductiebedrijf in Utrecht. Hier verwerken we dagelijks verse vis van de afslag, hebben we schaal- en schelpdieren van de bron en beschikken we over de juiste internationale contacten voor import.  

Verse vis van ver en dichtbij
We werken dagelijks met verse vis van ver en dichtbij. We kopen bij voorkeur in van kleine bootjes die één dag op zee zijn geweest waardoor de vis dagvers is. Onze visspecialisten snijden alles zelf. Zo hebben ze elke vis zelf in handen gehad en gekeurd op kwaliteit. Ook onze specialiteiten zijn met aandacht geselecteerd. Van gerookte zalm van Rokerij de Zalm, de lekkerste volgens ons, en gerookte mosselen van Frank’s Smokehouse tot mooie Franse Speciales Geay oesters.

Kennis delen
Naast vis hebben we een uitgebreid AGF en zuivelassortiment en natuurlijk vlees, met onder andere mooie hollandse vleessoorten, een breed wildassortiment en dry aged lendes uit onze eigen cel. Binnen elke versgroep hebben wij onze eigen vakmensen. Zij hebben veel kennis en ervaring met het werken op specifieke receptuur, maatwerk en het leveren van onderscheidende producten. Voor vragen, advies en informatie over seizoensproducten kunnen klanten direct contact opnemen met de betreffende specialist. Zij delen graag hun kennis en geven ook regelmatig exclusieve workshops.

Kennismaken
Benieuwd wat we voor jouw zaak kunnen betekenen? Neem contact op via info@driessenfood.nl of bel 030 3070001.

We organiseren regelmatig evenementen en workshops. Zoals de exclusieve vislunch met Edwin Vinke van de Kromme Watergang** en de vis dag met workshops en proeverijen op 12 juni bij ROOST aan de Singel. Een goede manier om elkaar beter te leren kennen, nieuwe kennis op te doen en de laatste trends te proeven. Wil je er de volgende keer ook bij zijn? Zet alvast 11 september in je agenda, dan pakken we groots uit met wild. Houd daarvoor onze facebookpagina in de gaten. 

Reacties

Reactie toevoegen