Advertorial

Groot bereik door Smaakmakers BookDinners

BookDinners werkt samen met haar Smaakmakers, dit zijn onder andere bloggers influencers, chefs en andere personen uit de foodbranche. Nieuw toegevoegde Smaakmakers van deze maand zijn onder andere: LittleWanderbook, Travelvibe en Ohmyfoodness. Bekijk alle Smaakmakers hier.  

De Smaakmakers van BookDinners hebben de BookDinners widget geïnstalleerd zodat gasten direct een reservering bij het restaurant van hun keuze kunnen maken, uiteraard zonder extra kosten. Dit zorgt mogelijk voor de aangesloten restaurants voor een extra bereik van maar liefst 3 miljoen gasten per maand.

Nog meer nieuws: de BookDinners Zomercampagne
In plaats van het wederom geven van korting tijdens een grote actie, kunnen restaurants met de BookDinners Zomercampagne gasten op een andere manier werven of behouden. 500.000 cadeaus worden via een kraskaart verdeeld onder 1.000 deelnemende restaurants; zonder extra kosten voor de restaurateur. Meer informatie leest u hier.
Staat u met uw restaurant vermeld op één van deze partners? En staat uw restaurant op BookDinners? Vraag BookDinners voor de reserveringskoppeling zodat gasten nog sneller commissievrij kunnen reserveren via deze partners en/of geeft u op voor de BookDinners Zomercampagne, zodat u uw gasten ook gratis in het zonnetje kan zetten met een leuk cadeau.

Nog geen profiel, maar wel interesse in een profiel op BookDinners? Maak dan hier direct uw restaurantprofiel aan voor slechts € 15,- per maand. 

 

 

 

Reacties

Reactie toevoegen