Hands Off My Chocolate lanceert nieuwe smaak
Advertorial

Hands Off My Chocolate lanceert nieuwe smaak

Ondanks de naam, Hands Off My Chocolate, is het lastig om af te blijven van zo’n opvallende verpakking. En de inhoud is al net zo smaakvol! Hands Off My Chocolate heeft verschillende smaken en lanceerde onlangs nieuwe chocoladereep samen met Marije van der Made van YouTube kanaal Dit Gebeurt Er Als. De nieuwe smaak Birthday Cake is verkrijgbaar via de groothandel.

​Bij Hands Off My Chocolate waren ze meteen enthousiast over de smaak die Van de Made bedacht. “Je elke dag jarig kunnen voelen door jezelf te trakteren op een Birthday Cake chocoladereep past perfect bij onze propositie: durf voor jezelf te kiezen”, zegt Kitty Smeeten, oprichtster van Hands Off My Chocolate. En zo was de Birthday Cake reep geboren. “De reep moest echt een feestje in je mond worden. Dat is gelukt. Iedere hap biedt een variatie aan smaken en structuren. Een heerlijke, romige laag melkchocolade met een witte topping inclusief sprinkles. Net een echte verjaardagstaart. En de bite? Die is zowel crunchy als chewy. Een instant verjaardagsgevoel gegarandeerd." 

Friet Boutique
Het assortiment van Hands off My Chocolate bestaat niet uit allerlei smaken in de vorm van twaalf ‘eitjes’ per verpakking, ook zijn er bekers waarin los verpakte chocoladeballen zitten. Lekker voor bij de koffie. Chefs gebruikten de chocolade trouwens ook. Zo gebruikte de Friet Boutique gesmolten red velvet-reep als saus voor een ‘roze patatje’. De chocolade is verkrijgbaar via groothandels. Hands-off.com

Reacties

Reactie toevoegen