Advertorial

HANOS: waar ambacht & gastronomie samenkomen

Het is eindelijk zover: maandag 9 november openen wij HANOS Den Haag-Delft. Na maandenlang hard werken, is de nieuwe groothandel een prachtige bekroning op ons jubileumjaar. Waar we extra trots op zijn, is dat HANOS Den Haag-Delft  de eerste groothandel is in de regio Zuid-Holland. We vieren de opening met een feestelijk en zorgvuldig samengesteld programma. Kom het beleven!

Na het slaan van de eerste paal in maart jl. is er beslist niet stilgezeten. Van aannemer tot aan interieurstylist en van demochefs tot aan chauffeurs: iedereen heeft zich ingezet om op 9 november dé groothandel van de toekomst te kunnen openen. Het pand bestaat uit twee verdiepingen van samen ruim 30.000 vierkante meter. Alle HANOS-partners, waaronder Kaja Interieurs en Van Gestel Grootkeukentechniek, hebben de handen ineengeslagen om een fantastische invulling te geven aan de nieuwe groothandel. Experience center Studio Senses zal naast zijn locatie in Zwolle ook op de bovenverdieping van HANOS Den Haag-Delft zijn gevestigd.

U bent op 9 november van harte welkom bij de opening van HANOS Den Haag-Delft. Niemand minder dan Nicolette van Dam zal uw gastvrouw zijn deze dag. Bekijk het gehele feestelijke programma op onze website.

Reacties

Reactie toevoegen