Hoe kun je succesvol zijn met fingerfood?
Advertorial

Hoe kun je succesvol zijn met fingerfood?

De toenemende groei van de steden verandert onze gewoonten en leefruimte: mensen zijn veel in beweging en hechten waarde aan 'instagrammable food', dat wél lekker smaakt. Hierdoor is ook de gastronomische cultuur in een transformatie. Fingerfood biedt een geweldige kans om aan deze nieuwe vraag te voldoen. Klik hier voor inspiratie!

Het moderne stadsleven verandert momenteel. Er zijn nauwelijks nog vaste eettijden. Mensen eten wanneer ze trek hebben, wanneer ze iets speciaals willen of wanneer ze tijd hebben. Daarnaast wordt 'Instagrammable food' steeds belangrijker. Voor de horeca wordt deze trend op het gebied van sociale media gepresenteerd als een groot potentieel omdat het free publicity is en het een moderne manier is om contact te leggen met gasten. Het is daarom belangrijk om gerechten op een juiste manier te presenteren: met een authentieke homemade uitstraling, creatieve creaties en kleurrijke en verse ingrediënten. Ze zorgen voor een hoge waardering van de gast. Ten slotte identificeren mensen zichzelf met voedsel (we zijn wat we eten en delen ons eetpatroon graag met de wereld) en is het 'delen’ en ‘ruilen’ van gerechten een trend onder de jongste generaties. .

Fingerfood is kans

Een nieuwe gastronomische cultuur vereist dus nieuwe gerechten en frisse ideeën. Fingerfood biedt een geweldige kans om aan deze nieuwe vraag te voldoen. Het is perfect om te delen. Kleine gerechten van hoge kwaliteit zorgen voor culinaire individualiteit, vergroten de diversiteit van het menu en gasten worden verrast met snel te serveren gerechten van premium kwaliteit die helemaal van nu zijn.

Sappig en mals

Instagrammable en gemakkelijk te delen zijn de nieuwe HOMESTYLE CHIK’N FINGERS BUTTERMILK van Salomon Fingerfood. Gemaakt van in karnemelk gemarineerde kipfilet en gepaneerd in een grove, knapperige homemade panade is dit product spot-on-trend. Als snack, als voorgerecht, in een salade of als bijgerecht; dit product trekt nieuwe gasten aan! De statistieken tonen het aan; de vraag naar fingerfood en kipproducten neemt onverminderd toe. De HOMESTYLE CHIK’N FINGERS BUTTERMILK zijn een perfecte optie om op een sappige en malse manier aan deze trend te voldoen.

Meer info?

Ontdek meer innovatieve hapjes, nieuwe productoplossingen en frisse presentatie-ideeën voor jouw urban food. Ontdek de URBAN TASTE!

Reacties

Reactie toevoegen