Advertorial

Horeca software: noodzaak voor moderne horeca

“Tegenwoordig moet je wel aan de slag met het berekenen van de marge.” Twan Hakvoort van ’t Voorhuys in Emmeloord zweert bij Horeko. “Als horecaondernemer moet je wel calculeren en berekenen. Anders besta je over tien jaar niet meer.”

“We hebben nu 4 jaar op rij de marge vergroot met zo’n 1,2%.” De besparingen en de verbeteringen op het rendement zijn consistent. De gerechten worden stuk voor stuk gecalculeerd en dankzij de koppelingen met leveranciers is de kostprijsberekening steeds actueel.

Wie kan rekenen, rekent op…Horeko Kitchen Manager

Calculaties zijn de start van je weg naar meer rendement. Want om te kunnen zien waar je kunt besparen en verbeteren, moet je goed inzicht hebben in wat er gebeurt met je gerechten. Dat begint bij de vraag: is je inkoopprijs in verhouding met je verkoopprijs? Een stap verder is kijken naar de ingrediënten die je gebruikt. Waar komen de meeste kosten vandaan en hoe kan je daar slim mee omgaan. En als je echt goed bezig bent, dan hou je dit continu in de gaten. Ingrediëntprijzen veranderen en als jij niet van de gevolgen op de hoogte bent, lever je al snel in op je rendement. Rekenen, verbeteren en bijhouden. Dat is wat Horeko Kitchen Manager voor jou doet. Zo zie jij de omzet die je maakt optimaal vertaald naar rendement.

Horeko Kitchen Manager brengt ook structuur in ‘t Voorhuys. Doordat de recepten centraal opgeslagen zijn, genieten de gasten van constante kwaliteit, ongeacht wie het gerecht maakte. Met één gerecht berekenen en bereiden ben je er nog niet. Jouw totale menukaart moet in balans zijn.

Haal het beste uit je menu met menu engineering

Je stelt je menu met veel zorg samen. Je kiest de gerechten die passen bij je doelgroep, bij het seizoen en bij de sfeer die je uit wil stralen. Natuurlijk ga je er van uit dat al je gerechten het goed gaan doen, maar meten is weten. De analyse menu engineering helpt jou de winnaars en de verliezers te spotten. Zo kan je direct actie ondernemen.

Het hele verhaal van Twan lees je natuurlijk op onze site. Onze specialisten zitten klaar om tijdens een online meeting Horeko aan je te laten zien. Maak direct een afspraak in de agenda op een moment dat het jou uitkomt en ze laten zien wat het systeem in jouw zaak kan betekenen.

Gerelateerd nieuws