Advertorial

Horecaconcept als onderdeel van funshoppen

Intratuin weet de consument voortdurend te verrassen met innovatieve winkel-concepten.

Volgens Hendrik Vreeman, eigenaar van de Intratuin vestigingen in Almelo, Apeldoorn, Deventer en Lochem, is continu vernieuwen een voorwaarde voor fysieke winkels om te blijven bestaan.  “In Deventer hebben we het daarom totaal anders aangepakt. We zijn afgestapt van de vaste winkelroutes. En hebben samen met Metos uit Deventer een verrassend smaakvolle invulling gegeven aan ons nieuwe restaurant ‘Eten in de Proeftuin’. “Met name ons nieuwe horecaconcept valt zeer goed in de smaak”, vervolgt Vreeman. “Je vindt hier allemaal losse buffetten, eilanden waar mensen vrij doorheen kunnen lopen.  Je staat bij ons nooit meer met je dienblad in de rij op elkaar te wachten. Bovendien wordt elk buffet doorlopend vers bereid. Het broodbuffet, de soepen, de mise en place voor de taarten en alles van het vuur! We hebben het zo georganiseerd, o.a. met recepturen, dat iedereen dit concept kan draaien.”

Perfecte invulling van Metos
Intratuin heeft zich bij het ontwikkelen van het nieuwe horecaconcept laten begeleiden door Vermaat Groep, SVT Branding & Design Group en Breddels Architecten. De buffeteilanden, de combisteamers, de afzuigkappen, de koelingen, de warmhoudplaten én de spoelkeuken zijn geleverd door Metos. “Wij werken in onze vestigingen al jaren samen met Metos. Het is een  professionele organisatie en met Accountmanager Marcel Hendriks hebben we een uitstekende relatie opgebouwd. Metos heeft ons concept hier in Deventer samen met Stooff Interior Projects perfect ingevuld”, aldus Vreeman. “Ik geef Metos een dikke 10.”

Beleving is een publiekstrekker. En Metos snapt dat. De Intratuin vestiging in Deventer is open sinds 1 maart. Vreeman ziet nu al de positieve effecten van het nieuwe horecaconcept. “Het is enorm succesvol. De versbeleving en de uitstraling van onze buffetten zorgt voor een hoger bonbedrag. Ons restaurant is mede dankzij Metos nu een echte publiekstrekker. Scholieren komen hier lunchen of een tussenuur doorbrengen, er worden high teas georganiseerd en zelfs workshops. Ons horecaconcept is een belangrijk onderdeel geworden van het funshoppen bij Intratuin. Wij gaan dit concept zo snel mogelijk doorvoeren in onze andere vestigingen. Uiteraard wederom met Metos!”

Wilt u weten wat Metos voor uw bedrijf kan betekenen? Neem een kijkje in de keuken op www.metos.nl

 

Reacties

Reactie toevoegen