Advertorial

Horecakaars.nl: online groothandel in kaarsen

Horecakaars.nl is een jong en dynamisch bedrijf met een breed assortiment aan kaarsen die bedoeld zijn, u raad het al, voor de de horeca. Dit assortiment bestaat uit trendy, sfeervolle kaarsen voor binnen en buiten van verschillende (top-)merken.

De webshop van Horecakaars.nl is er speciaal voor gedreven horecaondernemers met hart voor hun gasten en oog voor sfeer en detail. Doortastende zakenmensen die zich ergeren aan geneuzel en getreuzel en aan te hoge kosten. Die kwaliteit in hun bedrijf heel belangrijk vinden, maar tempo en voordeel ook.

Horecakaars.nl heeft een aantal kernaspecten waarmee zij zich onderscheidt van concurrerende webshop en landelijk opererende groothandels. Deze aspecten zijn samen te vatten onder de volgende punten:

Goedkope topkwaliteit
Nergens wordt standaard een scherpere prijs geboden dan op Horecakaars.nl. Dit is mogelijk omdat het bedrijf profiteert van grootschalige inkoop bij verschillende Europese fabrikanten. Hier komt bij dat er enorme staffelkortingen klaar staan voor bedrijven die in staat zijn om grotere bestellingen te plaatsen.
Horecakaars.nl streeft er naar om altijd de goedkoopste aanbieder van kaarsen voor de horeca te zijn. Het is begrijpelijk dat het voor u, als horecaondernemer, niet altijd duidelijk is waar een prijsverschil vandaan komt. Daarom wordt op deze webshop overal duidelijk vermeld wat de brandduur van een kaars is. Dit maakt het voor u een stuk eenvoudiger om prijzen te vergelijken en vervolgens in te zien dat Horecakaars.nl inderdaad de goedkoopste leverancier van topkwaliteit kaarsen is.
Zelfs wanneer een landelijke groothandel haar producten met korting aanbiedt, betaalt u nog teveel voor uw sfeerverlichting. Laat u uitdagen en vergelijk deze folderprijzen met de actuele tarieven op Horecakaars.nl

Snelle levering
In tegenstelling tot grote, logge bedrijven, kan het team van Horecakaars snel schakelen. Bovendien worden vrijwel alle producten, van low boys tot Refill-houders, uit voorraad geleverd. Hierdoor kan uw bestelling binnen 24 uur verzonden worden. En deze levering is bijna altijd gratis!

Geen Minimum
Grote bedrijven mogen dan profiteren van scherpe staffelkortingen, het bestellen van kaarsen voor de horeca is via deze website mogelijk voor iedereen. Er wordt dan ook geen minimaal orderbedrag gehanteerd. Plaatst u gerust een kleine bestelling en oordeel zelf over de levering, de prijs en het product. Dan komt u vanzelf terug voor een grotere bestelling.

Acties
Speciaal voor trouwe gebruikers van de webshop, worden speciale acties gehouden. Hier kunt ook u van mee profiteren door u in te schrijven voor de nieuwsbrief, of door onze Facebookpagina te bezoeken. Dat betekent korting op korting!

Bent u overtuigd, of wilt u zien of één webshop al deze beloftes waar kan maken? Neem dan eens kijkje op Horecakaars.nl.