Advertorial

Horecava: Astoria Storm bij Alfredo Espresso

De nieuwe espressomachine in het assortiment van koffiebranderij J.J. Darboven te zien op onze stand op de Horecava in hal 12 nr. 606.

Een stijlvol vormgegeven machine met veel RVS, zwart hout en lichthouten poten. Deze espressomachine wordt met de hand gemaakt in een Italiaans familiebedrijf. USP’s: een lage machine waardoor optimaal contact met de barista, een multiboiler systeem, voorinfusie, touchscreen en een verstelbare lekbak. We hebben 6 molens staan met de verschillende smaken Alfredo Espressomelanges. Bij al onze zes melanges hebben we een aromaprofiel opgesteld zodat wij samen met u uw optimale koffieaanbod kunnen bespreken. Gaat u voor een arabica melange met smaaktonen van chocola of mout of prefereert u  een nootachtige, kruidige robusta melange. Kom langs en proef de passie van Italië!

Ander nieuws is Coldbrew Coffee

[

Ons zusterbedrijf J.Hornig heeft Cold Brew Sparkling Orange ontwikkeld. Het heeft precies de juiste mix van koffie gecombineerd met de frisheid van sinaasappels en geeft de ideale energiekick. Laag in calorieën en “vegan”. Een mooie toevoeging aan het assortiment “koude dranken”/terrasproducten voor een jongere doelgroep. Kom het ervaren in hal 12 in onze Alfredo Espresso stand op nr 606.

Eilles Thee, veelzijdig assortiment

 

Verras uw gasten met Eilles Thee. Theezakjes, Tea Diamonds (piramides) en losse thee in combinatie met houten theekisten of acryldisplays. Samowars, porselein en glaswerk voor een mooie presentatie. Op de stand staan we met een vernieuwd biologisch-Fairtrade assortiment thee en kun je onze seizoenthee Eilles Winterpunsch proeven. Een heerlijke, hartverwarmende winterthee met als basis Rooibos. Aan deze theemelange met appel-, amandel- en kokosstukjes zijn vele kruiden toegevoegd waaronder gember, kaneel, kardemom en zwarte peper. Tea & Foodpairing is een trend die we in 2020 vaker zullen tegenkomen. Voeg je bijvoorbeeld aan onze Rooibos Winterpunsch een handje (voorgekookte) cranberries toe en een scheutje Amaretto siroop dan heb je een verrassend recept.

Nieuwsgierig geworden? Kom langs of neem contact op met onze verkoopbinnendienst op 033 4612977.

Tags: