Horecawerf wordt Inspirium Amsterdam
Advertorial

Horecawerf wordt Inspirium Amsterdam

Na Breda krijgt ook Amsterdam een plek waar alle expertise op het gebied van hospitality samenkomt onder één dak. Negentien specialisten uit de hospitality branche werken samen op 3.000m2 om te laten zien dat de mogelijkheden oneindig zijn wanneer je uit elkaars kracht put. Met maximale beleving als resultaat. Vanaf 28 november is iedereen van harte welkom bij het gloednieuwe Inspirium Amsterdam.

De locatie op de scheepswerf in Amsterdam-Noord heeft een rijke industriële historie die past bij het dynamische karakter van Inspirium Amsterdam. Hier komen kennis, beleving en inspiratie samen op een plek waar iedere bezoeker een warm welkom ervaart en zich op z’n gemak voelt. Door de samenwerking ontstaat er niet alleen ruimte voor creativiteit, maar ervaar je als bezoeker ook een totaalbeleving waarbij de synergie tussen de verschillende partners voelbaar is. Gezamenlijk staat iedereen klaar om bezoekers te helpen in het maken van de beste keuzes.   

De ultieme gastvrijheidsbeleving
Gastvrijheid moet je zien en ervaren. Het is een combinatie van vele elementen die samenkomen binnen een concept. Inspirium was daarom niet zomaar een droom, maar een heldere visie op hoe klanten nog beter geholpen kunnen worden in hun zoektocht naar de ultieme gastvrijheidsbeleving in hun bedrijf. Christan Brouwers, CEO van Satelliet en tevens initiatiefnemer van Inspirium legt dit verder uit: “De behoefte van de klant verandert en gaat tegenwoordig verder dan enkel de aanschaf van een product. Door een totaalbeleving te bieden, kunnen we de vraag van onze klant beter invullen. Hopelijk zelfs beter dan verwacht.”

The next level in hospitality
Het ontwerp van Inspirium Amsterdam komt uit de koker van meesterarchitect David Parker, waarbij iedere partner een bijdrage heeft geleverd. Inspirium Amsterdam vormt dan ook een perfecte showcase van de eigen dienstverlening. Al bij binnenkomst ervaar je als gast een wow-gevoel en word je bijna automatisch van de ene in de andere beleving getrokken. De verschillende ruimtes lopen naadloos in elkaar over door innovatief gebruik van materialen, licht, stoffering, kleuren en meubilair, en laten op de meest pure manier ervaren hoe je kunt excelleren in gastvrijheid. Of dat nu in horeca, zorg, retail, leisure, office of onderwijs is: iedereen die zich bezighoudt met gastvrijheidsbeleving, ervaart ‘the next level in hospitality’. De naamswijziging van Horecawerf naar Inspirium sluit daar uitstekend bij aan.

Why, how & wow!
‘The next level’ zit hem volgens Brouwers in de kracht van het onvoorwaardelijk delen van kennis en inspiratie. “Mijn vriend wordt jouw vriend en jouw vriend wordt mijn vriend. Wanneer wij met onze klanten praten over het product van een van onze partners worden we terecht gezien als adviseur en niet als verkoper.” Dit vat hij samen als de ‘why, how & wow’ die de klant ervaart. Van conceptbegeleiding, via inrichting en technische ondersteuning naar de complete oplevering van een gastvrijheidsconcept. De klant wordt totaal ontzorgd.

De connector
Bij Inspirium Amsterdam ervaren mensen zelf wat de synergie tussen interieur, techniek, equipment dienstverlening en kennisevents kan betekenen. Hoe langer je rondloopt, hoe meer details opvallen die allemaal onderdeel uitmaken van de oplossingen die de partners van Inspirium te bieden hebben. “Bovendien is er altijd een collega aanwezig die kennis heeft van alle disciplines. Deze persoon – wij noemen dat onze ‘connector’ – ondersteunt onze bezoekers bij hun zoektocht naar de juiste invulling. In Amsterdam vervult Nicholas Tissot van Patot deze rol”, aldus Brouwers.

Gevraagd naar de meest inspirerende ruimte antwoordt Brouwers: “Alle ruimtes bieden natuurlijk voldoende inspiratie, maar zou ik er één moeten kiezen dan is dat ons genderneutrale toilet. Maar ook de clublounge, het restaurant, de hotelkamer en de meetingroom verrassen de klant enorm positief. Net als de boardroom met uitzicht op het IJ en alle ruimtes waar onze partners hun producten en diensten presenteren. Kortom, kom langs om het zelf te ervaren.”

Reacties

Reactie toevoegen