Hospitality Heroes en UMP Horeca samen verder
Advertorial

Hospitality Heroes en UMP Horeca samen verder

Goed nieuws voor zowel de horeca als het daar werkzame personeel. UMP Horeca en Hospitality Heroes gaan fuseren en verder onder de naam Hospitality Heroes. Hierdoor is het in staat om alle aanvragen vanuit de markt snel in te vullen en daarbij vast te houden aan een hoge standaard in gastvrij horecapersoneel. 

Op 1 januari 2019 gaan de twee horeca-uitzendbureaus UMP Horeca en Hospitality Heroes verder onder één naam: Hospitality Heroes. Achter de schermen zijn beide uitzendorganisaties – gespecialiseerd in het leveren van gastvrij horecapersoneel – al een tijdje bezig met de voorbereidingen voor deze samenwerking.

Hospitality Heroes is een jonge en ambitieuze Amsterdamse uitzendorganisatie die precies begrijpt dat je uitzendkrachten in de horeca eerst moet selecteren en trainen voor je ze bij de gast aan tafel of achter de bar zet. Dagelijks leveren zij vanuit hun vestigingen in Amsterdam en Utrecht personeel aan de mooiste hotels, grote restaurants, partycateraars en evenementen. UMP Horeca in Huizen is al twaalf jaar thuis in het leveren van flexibele vakkrachten van diezelfde hoge kwaliteit bij grote (bedrijfs)cateraars, evenementen en mooie horecalocaties in en om ’t Gooi. “De kracht van de samenwerking is de combinatie van onze twee werelden; een jong en vooruitstrevend bureau en een zeer ervaren en al jarenlang toonaangevende speler in de markt. Het leveren van gastvrije medewerkers en goede service verlenen aan medewerker en opdrachtgever is daarbij ons gezamenlijke commitment. Innovatie en traditie gaan hand in hand, waarbij gastvrijheid, vakmanschap en kwaliteit vooropstaan”, aldus Maarten van Steenbergen, operationeel directeur. 

Door de samenvoeging worden de locaties van Amsterdam en Utrecht uitgebreid met de vestiging in Huizen. Deze regionale spreiding zorgt voor een groter bereik en heeft een geografisch voordeel. “Het is dus positief voor zowel klanten als kandidaten. Alle medewerkers worden immers persoonlijk geselecteerd, ingeschreven en gezien voordat we ze uitzenden. Hierdoor zijn wij in staat in Midden-Nederland, Amsterdam en Utrecht een goed bestand verder uit te bouwen”, zegt UMP Horeca. Om vooruitHospitality Heroes.Om vooruit te blijven in de competitieve wereld van flexibel horecapersoneel wordt ook de Hospitality Heroes Academy uitgebreid. De training die standaard onderdeel is van de inwerkprocedure wordt aangevuld met trainingen on the job, gegeven door zwaargewichten uit het vak. “Deze uitbreiding van de opleidingen gaat niet lang op zich laten wachten en zal mede dankzij deze fusie in het eerste kwartaal van 2019 een feit worden”, verklapt een tevreden Van Steenbergen. 

 

 

 

Reacties

Reactie toevoegen