Advertorial
Foto 123rf.com

Je krijgt maar 1 kans voor een eerste indruk

De opening van een horecaonderneming promoot je zo!

Wanneer je een horecaonderneming gaat starten zoals een restaurant of café is de opening ontzettend belangrijk. Je wilt natuurlijk niet dat op de eerste dag je alleen met je personeel in de zaak staat. Om ervoor te zorgen dat er veel mensen aanwezig zijn moet je een opening organiseren die indruk zal maken en mensen zal trekken. Om je hierbij te helpen geven we je een aantal tips!

Maak gebruik van promotiemateriaal
Door promotiemateriaal te gebruiken kun je jouw zaak op de kaart zetten, je kunt bijvoorbeeld flyers uitdelen of posters ophangen. Wanneer je dit goed aanpakt zal iedereen in de buurt weten dat je de opening van je zaak organiseert. Je kunt dit eenvoudig zelf ontwerpen en laten drukken. Je hoeft dan alleen nog te zorgen dat het door de juiste mensen gezien wordt.

Organiseer een evenement
Als je echt indruk wil maken dan organiseer je een evenement rondom de opening van je restaurant of cafe. Dit geeft mensen een goede reden om te komen, niemand die dat wilt missen natuurlijk. Ook dit kun je aankondigen door gebruik te maken van promotiemateriaal. Verder kun je het nog aankondigen via social media.

Website voor de horeca
Mensen zoeken tegenwoordig alles op het internet op. Het is dan wel zo fijn als je website al af is en online staat. Als je een website hebt die er goed uitziet en waar de juiste informatie op staat zal dit een goede indruk afgeven aan je klanten. Een goede website zal er altijd voor zorgen dat je meer klanten krijgt.

Vrienden en familie
Nodig je vrienden en familie uit. Zorg dat er zoveel mogelijk mensen komen. Vraag ook aan hen of zij mensen mee willen nemen en het tegen andere willen vertellen. Hoe drukker hoe beter, vooral wanneer je een horecaonderneming hebt natuurlijk. Mond tot mond reclame werkt altijd erg goed, je moet het gesprek van de dag worden bij jou in de buurt.

Er zijn dus meer dan genoeg manieren om een goede start te geven aan de opening van je zaak. Wanneer je al deze tips toepast zal het zeker een succes worden. De opening is ontzettend belangrijk. Wanneer het druk is zullen mensen over je praten en dat zorgt natuurlijk voor nog meer klanten in de toekomst.

 

 

 

 

Reacties

Reactie toevoegen