Advertorial

Jubilerend Van Hessen wordt Hofleverancier

Van Hessen, specialist op het gebied van automatiseringssystemen voor de horeca viert dit jaar een prachtig jubileum. Als bekroning op 100 jaar van Hessen is op 13 mei 2019 het Predicaat Hofleverancier door Koning Willem Alexander toegekend.

De (loco )commissaris van de Koning, Jeannette Baljeu, heeft tijdens de viering van het 100-jarig van Van Hessen de oorkonde voor het Predicaat Hofleverancier overhandigd en het officiële wapen onthuld. Baljeu: “Zuid-Holland is een provincie met een groot aantal ondernemers, maar bedrijven die een eeuw bestaan, dat zijn er niet zo veel. Dat is heel bijzonder! Met het uitreiken van het Predicaat Hofleverancier aan Van Hessen, treedt het bedrijf toe tot een heel select gezelschap. Dat is iets om trots op te zijn. Ik wens de organisatie nog vele succesvolle jaren toe.” 

Hofleverancier
Het Predicaat Hofleverancier wordt niet zomaar toegekend. Het bedrijf moet een ontstaansgeschiedenis hebben die tenminste 100 jaar terug gaat. Voor het toekennen is het bovendien noodzakelijk dat er een jubileum gevierd wordt. Ook schrijven de regels voor dat de onderneming en haar directie van onbesproken gedrag dienen te zijn. Verder lezen we in de regels dat het bedrijf een ‘zeer goede reputatie in de regio dient te hebben’. Kwaliteit, soliditeit en continuïteit spelen hierbij een belangrijke rol. De aanvraag begon bij de Gemeente te Ridderkerk, met een rechtstreeks verzoek aan de Burgemeester. Die speelde het vervolgens door aan de Commissaris van de Koning, waarna het op het werkbureau in Paleis Huis ten Bosch belandt. De procedure valt geheel buiten de jurisdictie van het kabinet, het is Koning Willlem Alexander die de beslissing neemt. Net als bij een Koninklijk lintje wordt de case eerst onder een vergrootglas gelegd. Politie, gemeente, Kamer van Koophandel en de arbeidsinspectie komen er aan te pas om de bedrijfsvoering door te lichten. Het Predicaat Hofleverancier is een wapenschild wat nu vol trots in het kantoor hangt. Het wapenschild is door directeur/eigenaar Ronnie Hinrichs opgedragen aan de voormalig directeur/eigenaar Ruud Clements.

Jubileum 
Clements: “Deze mijlpaal hebben we gezamenlijk weten te bereiken. Ik heb bewondering voor het hele van Hessen team: collega’s, klanten, leveranciers en partners. Daarom wil ik iedereen bij deze graag bedanken. Het is een prestatie van formaat. De afgelopen 30 jaar waren er tegenslagen, maar ook vele prachtige momenten. Ik ben ervan overtuigd dat Ronnie het bedrijf de komende jaren nog succesvoller zal maken.” Na de uitreiking door Jeannette Baljeu gaven Ewout Hoogendoorn en Ronald Huiskamp interessante presentaties.  Van Hessen zorgt voor betrouwbare automatiserings systemen die uw hotel of restaurant succesvol maken. Ze staan bekend als innovatieve automatiseringspartner met een uitgebreid portfolio van kassa’s tot PMS-oplossingen. De supportafdeling is 24/7 bemand en de circa 100 medewerkers in de Benelux en West-Afrika zorgen er graag voor dat hotels en restaurants succesvol kunnen zijn. Niet voor niets is Van Hessen al 100 jaar een graag geziene gast in de horeca.

Reacties

Reactie toevoegen