Marktplaats voor flexibel horecapersoneel
Advertorial

L1nda wordt marktplaats voor flexwerk

Op Horecava lanceert L1NDA, dé horecaplanner voor 3000 horecabedrijven, een uitzendbureau voor flexibel horecawerk. Daarmee biedt het de horeca een totaaloplossing voor het managen en beheersbaar maken van hun personeelsproblemen.

L1NDA Connect is een onafhankelijk uitzendbureau voor flexwerkers. Het is het eerste platform dat horecaondernemers een geïntegreerde personeelsoplossing biedt. De ruim 3000 horecabedrijven die al gebruik maken van L1NDA Planner kunnen voortaan, naast het online samenstellen van werkroosters, hun openstaande diensten direct vullen met flexwerkers uit L1NDA Connect. L1NDA heeft als missie om de komende maanden 15.000 horeca flexwerkers aan zich te binden. Tijdens Horecava kun je een demo krijgen. Boek nu een demo online.

Het aantal horecabedrijven dat kampt met personeelstekorten is afgelopen jaar gestegen naar een recordhoogte van 35 procent. Connect is hét alternatief voor de flexibele schil van horecabedrijven en de mogelijkheid om ervaren flexwerkers te vinden voor losse diensten. Is de werkgever tevreden over de uitzendkracht?  Dan kan hij hem of haar kosteloos en op elk moment in vaste dienst nemen.

“Wij begrijpen als geen ander dat horeca een way of life is. Omdat wij ons uitsluitend focussen op deze branche, brengen wij vraag en aanbod sneller en efficiënter bij elkaar. Zo vullen horecabedrijven dankzij L1NDA Connect losse diensten met ervaren horecatoppers die van de branche houden.”, zegt Wim Jansen, CEO van L1NDA.

Doordat L1NDA Connect de contracteer-, werk- en verloningsprocessen snel en efficiënt verzorgt, wordt werkgevers veel werk uit handen genomen. Zij maken in hun L1NDA Planner een profiel aan met de functievereisten, verdiensten, werktijden en kledingvoorschriften. Flexwerkers die aan het profiel voldoen kunnen solliciteren, en de ondernemer kiest uit het aanbod de geschiktste kandidaat. Connect betaalt de flexwerker, in tegenstelling tot andere bureau’s, elke week uit. Daarnaast krijgen flexwerkers de zekerheid van rechtsgeldigheid, afdracht van sociale premies, pensioen, vakantiegeld en verzekering tijdens het werk, een vangnet dat ontbreekt voor het groeiend aantal zzp’ers in de horecabranche. Ook voor de werkgevers is het fijn te weten dat zijn medewerker goed is verzekerd tijdens het werk.

Meer weten? Boek een vrijblijvende demo op Horecava. Boek het nu >

 

Tags: 

Reacties

Reactie toevoegen