Advertorial

LA Organic: stijl en smaak gecombineerd

LA Organic, het biologische merk uit Andalusië combineert stijl met smaak. In de zwarte flessen, speciaal ontworpen door Philippe Starck, zit een pure intense, extra vierge kwaliteit olijfolie, behorend tot de top 20 van de wereld! De biologische olijfolie heeft meerdere prijzen in de Flos Olei, BIOL en Great Taste competities gewonnen.

De Spaanse LA Organic olijfolie bestaat uit een Oro, Original en een Cuisine lijn, te vergelijken met de ‘gran reserva’, ‘reserva’ en een prachtige Crianza uit de wijnwereld.

Oro
De Oro-serie is een premium, limited edition extra vierge olijfolie. Ideaal voor fijnproevers die complexiteit en intensiteit zoeken in de bereiding van hun gerechten. Perfect als ‘finishing touch’ smaakmaker, maar ook heerlijk met alleen wat brood. Deze 'gouden' olie is er in een intense en zachte variant. De zwarte flessen in de vorm van ouderwetse inktpotten zijn speciaal ontworpen door Philippe Starck, de bekende Franse ontwerper.

Original
De Original-serie is een delicate extra vierge olijfolie met een zachte tot medium intensiteit. Philippe Starck creëerde de verpakking op basis van de traditionele blikjes, de beste manier om olijfolie in te bewaren. De Original olie heeft tonen van groene bladeren, gras, appel, banaan en noten. Ideaal in gebruik als dressing, maar ook in sauzen en puur met brood.

Cuisine
De Cuisine extra vierge olijfolie heeft een lichte en evenwichtige fruitige geur en een duidelijk zoete nasmaak in de mond. Het is een uitzonderlijk lekkere olie voor dagelijks gebruik. De samenstelling maakt het gebruik van LA Cuisine mogelijk bij bakken, stoofpotten, marinades en salades. De speciale flesverpakking past perfect voor het dagelijkse gebruik in de keuken.

Biologische productie
De productie van de extra vierge olijfolie van LA Organic is volledig organisch en is CAAE gecertificeerd. De olijfbomen zijn onbespoten en hebben de ruimte om te groeien. Alle olijven zijn afkomstig uit diverse kleine olijfboomgaarden in Andalusië. Daarnaast zijn een vroege, met de hand geplukte oogst en een koude extractie bij een temperatuur van maximaal 24 ºC van belang voor de pure smaak van de olijfolie.

Informatie
Voor meer informatie zie Laorganic.nl en webshop.bowls-dishes.com of bekijk het filmpje