Advertorial
Foto It's Holly

Meer rendement met Twistop Wine System

Wijn via een wijntapsysteem is sterk in opkomst en niet voor niets! Het biedt veel voordelen en steeds meer wijnen zijn in bag-in-box beschikbaar. Wijn hoeft niet per se uit een fles te komen als deze ook uit zeer aantrekkelijk ogende tapzuilen kan worden geschonken. Wist u dat een investering in een wijntapsysteem al heel snel interessant voor u kan zijn?

Dé oplossing om snel en probleemloos wijn te tappen via een wijntapsysteem is Twistop Wine System®. Dit handige systeem biedt aantrekkelijke voordelen ten opzichte van andere systemen, zoals ruimtebesparing, geen lekkage en een lagere literprijs! Twistop Wine System® werkt snel, efficiënt en zeer eenvoudig.

“Het Twistop Wine System® werkt perfect! Er is geen sprake meer van lekkage en de Bag-in-Boxen zorgen bovendien voor ruimtebesparing en minder handling voor het team. Maar uiteindelijk zorgen vooral het hoge rendement van de Bag-in-Box én de betere kwaliteit aan wijnen voor onze gasten ervoor dat wij erg tevreden zijn.” – Hotel van der Valk, Breukelen

Twistop Wine System® bestaat uit een speciale bag-in-box met een dip strip. Dit zorgt ervoor dat de zak volledig leeggetapt wordt, zonder het gebruik van dure stikstof. Twistop Wine System® sluit je aan op een wijntapsysteem door middel van de Twistop L-Connector of gebruik je los met een speciaal ontwikkeld tapkraantje.

Er zijn diverse kwaliteitswijnen voor Twistop Wine System® verkrijgbaar in Bag-in-Box onder het merk WineTime®. Deze zijn leverbaar in 10- en 20-liter varianten. Het portfolio bestaat uit diverse witte, rode en roséwijnen, variërend van droog tot zoet.

Met Twistop Wine System® betaalt u altijd een eerlijke en transparante prijs voor de wijn, zonder een opslag voor de financiering van uw tapinstallatie die bij andere aanbieders in de prijs verborgen zit. Hierdoor betaalt u niet jarenlang teveel voor uw wijn. Wilt u weten hoeveel u kunt besparen? Bereken uw voordeel op www.twistopwinesystem.com/besparing!

Bezoek Twistop Wine System® op de Horecava 2015, van 12 t/m 15 januari in de RAI Amsterdam. Je vindt de stand op dezelfde plek als vorig jaar: in Hal 1 naast het Innovatieplein. Standnummer 01.564.