Advertorial

Meetings: maak het persoonlijk en makkelijk

Het nieuwe jaar beginnen met een kick-off meeting is een uitstekende manier om successen uit het voorgaande jaar te benadrukken, klantrelaties te verbeteren en je team te focussen op de doelstellingen voor het komende jaar.

In een recente enquête van Accor Noord-Europa was meer dan 91 procent van de respondenten het erover eens dat een face-to-face meeting veel waardevoller is dan een op afstand, gefaciliteerd door technologie. Want in een persoonlijke meeting kun je bouwen aan sterkere relaties met teams en klanten, maar ook kan je de stemming in de kamer beter 'lezen' en dienovereenkomstig reageren. Daarbij komt de boodschap van een vergadering of evenement sowieso duidelijker over.

Welke locatie is het best? 
Het kiezen van een locatie voor het hosten van een kick off meeting is een belangrijke beslissing en kan helpen om medewerkers zich gewaardeerd te laten voelen. De enquête gaf inzicht in de voorkeuren en overwegingen van organisaties bij het plannen van een vergadering aangaande de locatie, vervoersverbindingen, F & B en deskundige ondersteuning. De bevindingen toonden aan dat mogelijke klanten kijken naar: 
1 de nabijheid van vervoersverbindingen/luchthaven
2 vergaderruimten en andere gemeenschappelijke ruimtes
3 prijs-kwaliteit verhouding
4 toegankelijkheid, waaronder parkeren en openbaar vervoer.

Accor denkt mee
Accor Noord-Europa biedt u een keuze uit meer dan 240 hotels, van Economy tot luxe, in vijf landen. Met modulaire vergaderruimten met de nieuwste generatie apparatuur en state-of-the-art technologie, biedt Accor een scala aan vergaderzalen en faciliteiten in haar portfolio van merken om tegemoet te komen aan elke vergadering of evenement. Wat het doel van uw vergadering ook is, Accor biedt technische ondersteuning en een toegewijd team van experts om ervoor te zorgen dat het probleemloos verloopt. Catering diensten zijn ook afgestemd op uw behoeften (buffet, maaltijd bakjes, borrel recepties, Sit-Down Diners) en aan de dieetwensen van de deelnemers. In heel Noord-Europa biedt Accor innovatieve, flexibele oplossingen om voor u te werken, ongeacht de grootte van uw evenement of Conventie. Elk merk heeft zijn eigen meeting concept om het beste aan uw behoeften te voldoen.

Loyalty programma
Net onder de helft van de respondenten van de enquête bleek ook dat ze enigszins vertrouwd moesten zijn met een merk/hotel om een ontmoetingsruimte te boeken voor een kick-off meeting. En of voorkeurshotels  waardevolle loyaliteitsprogramma's hebben. Met het meeting planner-programma van Le Club AccorHotels zul je elke keer dat je een evenement houdt, beloond worden. Als lid verdien je Le Club AccorHotels Rewards-punten en krijg je exclusieve privileges en individuele ondersteuning tijdens het verblijf op meer dan 240 vergader-en conferentie locaties in Noord-Europa, waaronder Sofitel, MGallery, Pullman, Novotel, Mercure en Ibis Styles Hotels. Alle punten van Le Club AccorHotels die uje verdient als Meeting Planner-lid kunnen ook worden ingewisseld voor hotelvouchers, die worden geaccepteerd bij meer dan 2.000 hotels wereldwijd.

Reacties

Reactie toevoegen