Advertorial

Nieuw: Royal Leerdam Finesse

Met het traditionele vakmanschap van de glasfabriek, een team van topontwerpers, haar koninklijke status en uitgebreide ervaring, is Royal Leerdam echt een merk om trots op te zijn. Naast de populaire series, zoals Bouquet en L’Esprit du Vin, introduceren wij een nieuw merk met drie series: ‘Royal Leerdam Finesse’.

Dutch Design wordt geroemd om z’n kracht en eenvoud. De ontwerpesthetiek van deze ‘Nederlandse ontwerpschool’ is ook van toepassing op Royal Leerdam Finesse. De glazen zijn uniek, ieder op een eigen manier. De fijne afwerking van de mondrand, waarvoor innovatieve lasertechnieken zijn gebruikt, benadrukt de totale drinkervaring.

Alle glazen uit de series van Royal Leerdam Finesse zien er prachtig uit. Ze hebben stuk voor stuk een uitstraling die getuigt van goede smaak. De vormgeving laat zien dat functionaliteit, gebruik en optimale smaakbeleving de uitgangspunten zijn geweest voor onze designers en ingenieurs.

Natuurlijke schoonheid
Royal Leerdam glas is veilig en natuurlijk. Het wordt gemaakt van drie eerlijke grondstoffen: zand, kalk en soda. Het bevat, anders dan kristal en kristallijn glaswerk, geen lood of andere belastende stoffen die in de Europese Stoffenwetgeving worden aangeduid als ‘zorgstoffen’ (Substances of Very High Concern). Zuiver glas is de beste beschermer van smaak en versheid. Drinkt u iets uit een door Royal Leerdam vervaardigd glaswerk, dan ervaart u de pure smaak van uw drankje. Niets meer, niets minder.

Royal Leerdam Finesse biedt drie onconventionele series van zuiver en puur glas: Magister, Viitta en Eminence. Glazen die om hun natuurlijke schoonheid, hun kracht én om milieuredenen een interessant alternatief zijn voor kristal en kristallijn glaswerk.

Magister
Een klassiek maar eigenzinnig ontwerp door de beperkte hoogte van het been. De taps gevormde kelk geeft de wijn ruimte om de ademen en concentreert de aroma’s voor een optimale smaakbeleving. Het Magister glas is hierdoor ideaal voor cateringdoeleinden. Deze serie beschikt over 5 verschillende glazen voor rode en witte wijn: 53cl, 41cl, 35cl, 25cl en een 18 cl champagne flute.

Viitta
Een modern gevormde kelk in combinatie met een uniek been. Viitta creëert een opvallende tafel setting in diverse omgevingen. Een uitstekende keuze voor een onderscheidende presentatie. Deze serie bestaat uit 4 items: 45cl, 35cl, 29cl en 19,5cl.

Eminence
Dit elegante ontwerp straalt finesse en stijl uit. Het presenteert glazen op een sierlijk lang en slank beentje. De heldere lijn in de kelk dient tevens als maatstreep. De Eminence collectie biedt 5 glazen: 68 cl, 55 cl, 45 cl, 34 cl en 21cl.