Nieuwe generatie kassa Cashr ontzorgt
Advertorial

Nieuwe generatie kassa's Cashr ontzorgt

Cashr is de nieuwe generatie kassa en heeft alle voordelen die we gewend zijn van apps: regelmatig gratis updates, intuïtief en gebruiksvriendelijk. En alle gegevens worden veilig opgeslagen in de Cloud.

Slimme functies nemen uw medewerkers veel werk uit handen zodat zij zich optimaal kunnen richten op de serviceverlening aan uw gasten. Cashr is een kassasysteem dat makkelijk is te koppelen aan boekhoudprogramma's waardoor u extra werk uit handen wordt genomen. Daarnaast wordt het regelmatig geoptimaliseerd en is het gebruiksvriendelijk en betrouwbaar.

Gemak dient de mens
Starten met Cashr is heel eenvoudig! Download eerst de gratis Cashr App uit één van de appstores en probeer Cashr uit met voorbeeldgegevens. Daarna beginnen met uw eigen Cashr inrichting? Maak dan een nieuwe backoffice aan, koppel uw device en ervaar hoe prettig Cashr werkt. Een Cashr backoffice is een online applicatie voor het beheren en real time volgen van uw kassa. Hier beheert u alle producten, schermen en instellingen. In de backoffice worden alle transacties geregistreerd en vindt u een groot aantal financiële en managementrapportages.

Betrouwbaar en fraudevrij
Cashr heeft het Keurmerk Betrouwbare Afrekensystemen. Daarmee heeft u de zekerheid van een betrouwbare, veilige en fraudevrije kassa. De kassa is te koppelen aan het boekhoudprogramma van Reeleezee en aan Exact Online, zodat de verkopen rechtstreeks in de administratie worden geplaatst. Een afgerekende kassabon is dan meteen foutloos verwerkt op de btw-aangifte. Daarnaast is het eenvoudig uit te breiden met meerdere kassa’s en iPods voor de bediening. Alle aangesloten apparaten wisselen voortdurend gegevens met elkaar uit zodat u op ieder apparaat de status van een bestelling of tafel kunt volgen. U kunt ook eenvoudig uw tafelplattegronden aanmaken en beheren. U swipet eenvoudig tussen de plattegronden van uw restaurant, zalen en terras.

 

 

Reacties

Reactie toevoegen