Advertorial

Nieuwe influencers bij BookDinners

Ook afgelopen maand heeft BookDinners weer veel nieuwe smaakmakers toegevoegd aan haar netwerk. Door dit netwerk van bloggers en influencers zijn aangesloten restaurants van BookDinners overal vindbaar en direct te reserveren. Uiteraard zonder extra kosten en zonder commissie.

BookDinners is de nieuwe manier van restaurants ontdekken!

BookDinners & Beaufood  
Beaufood gaat over nieuwe smaken ontdekken, op reis naar een andere eetcultuur, de gezelligheid van een diner en het verhaal van een restaurant proeven. Ze blogt voornamelijk over restaurants in Utrecht en omgeving.

BookDinners & De Hippe Vegetariër
Deze blog laat zien dat hip en vegetarisch bij elkaar passen, de blog is uitgegroeid tot een inspirerend platform voor vegetariërs, flexitariërs en foodies.  Bij De Hippe Vegetariër laten ze zien dat vegetarisch genieten op niveau buiten de deur mogelijk is.

BookDinners & Weekends in Rotterdam  
Deze blog geeft inspiratie voor allerlei leuke restaurants, barretjes, unieke hotels en meer. De beste plek om pannenkoeken te eten in Rotterdam, waar je moet in voor pizza of voor een vegan ontbijt. Hier vind je het allemaal. Ook chefs, onder andere Jonathan Zandbergen, Julius Jaspers, Jozua Jaring en Onno Kokmeijer lichten hun favoriete restaurants uit bij BookDinners.

Staat u met uw restaurant vermeld op één van deze partners? En staat uw restaurant op BookDinners? Vraag BookDinners voor de reserveringskoppeling zodat gasten nog sneller commissievrij kunnen reserveren via deze partners! 

Nog geen profiel, maar wel interesse in een profiel op BookDinners? Maak dan hier direct uw restaurantprofiel aan voor slechts € 15,- per maand. 

 

 

 


Reacties

Reactie toevoegen