Advertorial

OpenTable gelanceerd in Nederland

Onlangs werd OpenTable in Amsterdam gelanceerd. Op dit moment zijn er meer dan honderd Amsterdamse zaken aangesloten. Wat het internationale reserveringsplatform ​precies inhoudt, vragen we aan ​Adrian Valeriano van OpenTable. 

Wat is OpenTable?
"OpenTable is wereldleider in online restaurant reserveringen en onderdeel van The Priceline Group. Iedere maand komen er 22 miljoen reserveringen binnen via OpenTable. Sinds kort is het platform actief in Amsterdam. Op die manier kunnen restaurateurs hun zaak presenteren aan een wereldwijd pubilek."

Waarom hebben jullie gekozen voor Amsterdam?
"Toen we onderzochten welke nieuwe bestemming we aan onze gebruikers wilden introduceren, bleek Amsterdam een match. Het is onze missie om van wereldreizigers wereldeters te maken door ze te helpen met het ontdekken en reserveren van het ideale restaurant, waar dan ook. Met meer dan 100 restaurants in Amstedam waarmee we samenwerken, stellen we alles in het werk om hun zaak te laten groeien en hen te introduceren bij eters vanuit de hele wereld. Dit varieert van specifieke keukens tot lokale bistro’s met traditionele Nederlandse gastvrijheid. Het gaat bovendien erg goed met de restaurants in Amsterdam. Het is ten slotte een stad die erg populair is onder reizigers uit het buitenland met miljoenen bezoekers per jaar. Kortom, genoeg redenen om te kiezen voor Amsterdam."

Wie reserveren er bij OpenTable?
"OpenTable is er voor iedereen die van uit eten gaan houdt en graag van tevoren een plek reserveert. Tegelijkertijd is een van onze unieke proposities voor restaurants in Amsterdam dat we ze in contact brengen met eters wereldwijd. Zo kunnen we restaurants in staat stellen een internationaal publiek aan te spreken. Met onze wereldwijde site en app kunnen restaurateurs in aanraking komen met een brede groep kritische eters die op zoek zijn naar een echte, lokale ervaring als ze op reis zijn." 

Waarom zouden gasten reserveren via OpenTable?
"Online reserveren heeft grote voordelen voor zowel eters als restaurants.  Voor eters zorgen we ervoor dat ze snel en simpel via de app of website exact kunnen zien of er een tafel beschikbaar is. Voor restaurants biedt OpenTable een platform om hun aanbod wereldwijd te showcasen aan mensen die uit eten willen, inclusief menu, afbeeldingen en informatie over het restaurant. Ze kunnen tevens eenvoudig de hele dag door reserveringen aannemen. Naast het aantrekken van eters bieden we ook moderne technologie. GuestCenter is een mooi voorbeeld daarvan, met een aantal features zoals ‘flexible table management’, ‘smart guest seating’ en gedetailleerde voorkeuren per gast zodat restaurants de gast een gepersonaliseerde ervaring kan bieden, elke keer als die terugkomt."

Wat is de toekomst van OpenTable?
"De toekomst is rooskleurig voor OpenTable. We doen hard ons best om Amsterdam tot een succes te maken en restaurateurs te helpen met het runnen van hun zaak en het aanbrengen van lokale en wereldwijde eters. We blijven kijken welke markten we kunnen toevoegen aan ons portfolio. Onze misse: van wereldreizigers wereldeters maken. We zullen ook blijven werken aan het ontwikkelen van de best mogelijke producten voor restaurants."

Reacties

afbeelding van kimberlyjenkins

Toen we onderzochten welke nieuwe bestemming we aan onze gebruikers wilden introduceren, bleek Amsterdam een match. soundcloud to mp3

Reactie toevoegen