OpenTable introduceert nieuwe functies
Advertorial

OpenTable introduceert nieuwe functies

OpenTable introduceert twee nieuwe functies (flow controls en turn controls) die zijn ontworpen om tafelbezetting overzichtelijker te maken. Volgens OpenTable, kan de tijd dat een restaurant verwacht dat een tafel bezet is variëren van 45 minuten tot 4 uur, waardoor het lastig is voor restaurantmanagers om de tafelbezetting zo optimaal mogelijk te kunnen benutten. 

John Morin Vice President van Product Management bij OpenTable: “De doorloop in de keuken en het aantal keren dat een tafel per avond bezet wordt heeft een grote financiële impact op een restaurant. We hebben een tweetal nieuwe functies ontworpen die reageren op inkomende reserveringen en zich aanpassen aan de operationele doelstellingen.”

Turn controls functie
Door de flexibele functie ‘turn controls’ kunnen restauranteigenaren en hun personeel het minimum aantal keer dat een tafels bezet is bepalen op basis van het aantal personen en zo tijdsvlakken aanbieden zodat alle beschikbare tafels optimaal bezet kunnen worden.

Flow controls functie
De op maat gemaakte functie ‘flow controls’ zorgt ervoor dat de bestellingen geleidelijk bij de keuken binnenkomen zodat het personeel het hoofd koel kan houden op het drukste moment van de dag. Als deze functies eenmaal zijn ingesteld heb je er geen omkijken meer naar en wordt alles automatisch geregeld.

Gerelateerd nieuws

“OpenTable zorgt voor meer gasten"
maandag 23 september 2019
vrijdag 27 oktober 2017