Advertorial

Originele Amerikaanse retro wandborden

Stalen retro ‘signs’ uit Amerika zijn erg populair. Borden die je vertellen waar Route 66 is of die je wijzen naar een restaurant, de taxi, een bar of hotdogkraam. In de webwinkel van Signs-USA.nl zijn deze stalen wandborden in allerlei uitvoeringen en thema’s te bestellen. Bestellen is eenvoudig en de levertijden zijn kort.

De vintage wandborden zijn voorzien van logo's, teksten en illustraties, gericht op de Amerikaanse historie. En dat is heel breed. De zogenaamde 'tin signs' zijn er in vele varianten en in diverse thema's. Van fastfood tot muziek. Van Route 66 tot bier. Van New York Taxi tot exit-signs. En er zijn ook moderne thema’s die in een retro jasje zijn gegoten zoals het ‘Free WiFi’ sign. Mooi, netjes geprijsd (€ 16,95)  en functioneel. Uiteraard is er in een aantal wandborden de nodige Amerikaanse humor verwerkt.

Premium Signs
Nieuw zijn de 'Premium Signs' en deze hebben een exclusief karakter. Deze signs hebben een vrije vormgeving en zijn voorzien van reliëf (embossed). De 'Premium Signs' zijn veelal ook wat groter van formaat en sommige signs zijn dikker doordat meerdere signs zijn samengesteld tot één sign. Heel uniek!

Actie
Momenteel loopt er een leuke actie. Bij een bestelling van 2 signs of meer wordt een Amerikaanse vlag van 150 x 90 cm gratis meegeleverd. Verder zijn er diverse thema’s als set verkrijgbaar tegen een gereduceerde prijs.

Website
Meteen zien wat voor leuks Signs-USA te bieden heeft? Ga dan naar de website www.signs-usa.nl en geniet van de met zorg geselecteerde retro signs. Like de webwinkel op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste nieuw binnengekomen metalen retro (wand)borden.