Planeetmengers voor de horecakeuken
Advertorial

Planeetmengers voor de horecakeuken

Maxima Kitchen Equipment is een pro in de verkoop en de onderhoud van professionele horeca keukenapparatuur.

Al 40 jaar lang werken we dan ook hard aan het ontwikkelen van de beste service en producten. Hierdoor kunnen we onze klanten een uitstekende kwaliteit, aantrekkelijke prijzen en optimaal gebruiksgemak garanderen. Zo voldoen onze producten aan de hoogste gebruiks-, hygiëne- en veiligheidseisen, en dit allemaal in overeenstemming met de Europese regelgeving. Bij ons investeer je echt in hoge kwaliteit horeca apparatuur tegen een scherpe prijs. En dankzij ons veelzijdig en uitgebreid aanbod, zorgen we ervoor dat we aan al jouw wensen en behoeften voldoen. En dat geldt ook zeker voor onze professionele Planeetmengers.

De verschillende modellen
Planeetmengers zijn keukenmachines met een brede inzetbaarheid, zo kun je er deeg, beslag, crème en slagroom mee mixen en kneden. Maxima kent een uitgebreid aanbod planeetmengers: zo hebben we maar liefst 9 modellen voor jou in de aanbieding. We hebben een klein model in verschillende pastel kleuren met een capaciteit van 7 liter. Dit is een uitstekend model voor kleinere keukens of de horecabedrijven die af en toe gebruik maken van een planeetmenger. Heb je voor jouw bedrijf grote hoeveelheden beslag en deeg nodig? Dan heb je de keuze uit planeetmengers met mengkommen van 10, 20, 30, 40 en 60 liter. Zo kun je bij ons echt een professionele planeetmenger vinden die voldoet aan de wensen, eisen en behoeften van jouw zaak.

Complete planeetmengers voor in uw bedrijf
Wanneer je bij ons een planeetmenger koopt, ontvang je een compleet apparaat waarmee je direct aan de slag kunt gaan. Zo ontvang je een professionele planeetmenger met behuizing van krasvast gecoat metaal of gietijzer en een mengkom van roestvrij staal. Daarnaast ontvang je ook diverse accessoires, zoals een deeghaak, een beslagvleugel en een eiwitgarde. Onze planeetmengers zijn speciaal ontworpen voor het intensieve gebruik van de horeca en andere professionele keukens. Hierdoor zijn onze modellen gebruiksvriendelijkheid, veilig, eenvoudig te reinigen en erg hygiënisch.

Lees je graag nog meer over de Maxima Planeetmengers? Bekijk dan deze handige Maxima Horeca Planeetmengers blog.

Een goede service: van aankoop, installatie tot onderhoud

Bij Maxima Kitchen Equipment staan we voor je klaar, zowel bij aankoop, bij de installatie als voor onderhoud. Ons verkooppersoneel heeft kennis van de markt en de apparaten, hierdoor kunnen ze je uitstekend bijstaan met professioneel advies. Stuur ons een e-mail, bel ons of kom langs bij onze showroom. Heeft jouw planeetmenger een onderhoudsbeurt of reparatie nodig? Dan kun je gebruik maken van onze eigen technische dienst met zeer ervaren monteur.

Maxima staat voor je klaar, van advies tot onderhoud!

 

 

 

Reacties

Reactie toevoegen