PMP Furniture op beurzen A'dam
Advertorial

PMP Furniture op Amsterdamse beurzen

De komende tijd is de kans om kennis te maken met  PMP Furniture. Zij zullen in december en januari op een tweetal beurzen staan. 

Van 6 tot en met 10 december staat PMP Furniture weer op de Masters of Lxry in de RAI. Samen met Interior MX, hét collectief voor interior design staat de meubelleverancier en -ontwerper in de House of Genius. En begin januari is de onderneming voor het eerst van de partij op de Horecava

Waarom Horecava?
Het bedrijf staat al een aantal jaar op Maison et Objet in Parijs. Door deze grote internationale beurs is de interesse vanuit de horeca enorm toegenomen. Dit zorgt ervoor dat de projecten een enorme vlucht hebben genomen. Ondertussen lever PMP Furniture de meubels in eetcafé’s, Bed and Breakfast locaties, restaurants en hotels over de hele wereld. Het is belangrijk om ook aan de Nederlandse markt te tonen wat PMP Furniture in huis heeft. En daarvoor is de Horecava de place to be. Tot de speerpunten horen de barbanken. Die kan PMP Furniture volledig customized leveren zodat de bank naadloos past in het interieur. Zo is er voor ieder project een oplossing op maat te bedenken en hoeft de klant dus geen concessies te doen. Op stand 01.512 kunt u PMP Furniture vinden van 7 tot en met 10 januari 2019.

PMP Furniture hoopt u te verwelkomen op één van de stands! 

 

 

 

Reacties

Reactie toevoegen