Royal Leerdam verwent wine bars met glaswerk
Advertorial

Royal Leerdam verwent wine bars met glaswerk

Drie wine bars uit de omgeving Rotterdam zijn voorzien van nieuw en professioneel glaswerk van Royal Leerdam en maken zich hiermee op voor de aankomende feestdagen en de Wine bar van het jaar verkiezing.

Naar aanleiding van een actie op de Gastvrij Rotterdam verlootte Nederlands glaswerkfabriekant Royal Leerdam 3 glas make-overs aan de bezoekers van de stand. Na drie dagen moesten er uit 220 loodjes 3 winnaars gekozen worden die voor de bedragen €1.000, € 500 en €250 glazen mochten uitkiezen. De drie winnaars, alle drie Wine bars, kozen unaniem voor de glazen uit de Experts Collection. Een serie glazen die speciaal is ontwikkeld in samenwerking met vinoloog Barbara Verbeek, voor verschillende type wijnen. Brand Ambassador Kevin Vollebregt mocht afgelopen week de winnaars blij maken met hun gekozen glazen.

De winnaars:

1e Bodega 32 uit Gouda
Carl flux, eigenaar en bedrijfsleider van Bodega 32 was de grootse winnaar van de glazenactie en mocht voor € 1.000 glazen uitzoeken. ‘Het voelt als een lot uit de loterij die precies op het juiste moment komt. Ik wilde ook al dit jaar meedoen aan de Wine bar van het jaar verkiezing en met de Experts’ Collection van Royal Leerdam kan ik onze wijnbeleving net dat extra zetje geven.’

2e Vino D'Amigo uit Oud-Beijerland
Al twee keer deed Vino D’Amigo mee aan de Wine bar van het jaar verkiezing en tweemaal behaalde ze de tweede plaats. ‘We werken eigenlijk al sinds ons bestaan met de glazen van Royal Leerdam en lopen altijd voorop met jullie nieuwe ontwerpen. We zouden het ook leuk vinden om de glazen van de Experts’ Collection’ te verkopen aan onze klanten zodat ze ook thuis ultiem kunnen genieten van onze mooie wijnen.                         

3e La hermana uit Barendrecht
In het nieuwe centrum van Barendrecht staat de laatste winnaar die voor €250 glazen uit mocht kiezen. Bedrijfsleider Danielle van Bebberen koos vooral voor het coupje van de Experts’ Collection. ‘We hebben net een nieuwe champagne ingekocht die perfect uit deze glazen gedronken kunnen worden. Op de Gastrvij rotterdam was ik verrast door de impact van de vorm van dit glas op mousserende wijnen.’

Achtergrond
Het merk Royal Leerdam, dat haar oorsprong heeft in 1878, is Nederlands grootste en oudste tafelglas merk. Royal Leerdam staat bekend om haar elegante & functionele wijnglazen voor zowel de consument als de horecaondernemer. Daarnaast bestaat het assortiment uit een groot aantal water- en specialiteitsglazen. Iconische ontwerpen zoals het Gilde glas en het Bouquet glas alsmede functionele proefglazen onder de Specials serie. De Experts’ Collection werd in samenwerking met register vinoloog Barbara Verbeek ontwikkeld om in 2015 geïntroduceerd te worden. De serie bestaat uit vijf verschillende glazen voor vijf verschillende type wijnen. Genomineerd met de Horecava innovation award, helpt deze serie glazen restaurants en Wine bars de wijnen beter tot hun recht te laten komen.

Reacties

Reactie toevoegen