Satelliet introduceert oa het terras van 2020
Advertorial

Satelliet introduceert oa het terras van 2020

Satelliet introduceert het terras van 2020 en meer.

Satelliet Meubelen is specialist op het gebied van horecameubilair en een vaste exposant op de Horecava. Ook deze editie zijn ze weer aanwezig om de nieuwe collectie te presenteren, de laatste trends op gebied van interieur te laten zien, en om - ook niet geheel onbelangrijk - je alert te maken op het feit dat het terrasseizoen dichterbij is dan je denkt. Want het moment dat je er niet aan moet denken om buiten te zitten, is eigenlijk hét moment voor jou als ondernemer om na te denken over de terrasplannen voor het nieuwe seizoen. Satelliet helpt je daar graag een handje bij. Ontdek de nieuwe trends, laat je inspireren en zet jouw gasten vanaf het voorjaar in het zonnetje.

Collectie 2020

Maar niet alleen het terras wordt onder de aandacht gebracht. Met hun showroom-in-het-klein op de Horecava laat Satelliet een selectie van de huidige en nieuwe collectie zien. Wie zich verdiept heeft in de interieurtrends zoals gezien op de grote interieurbeurzen in Europa, zal een aantal opvallende trends zoals rond en bol, glamour, less is more, magical botanical en rotan zeker herkennen. Hier heeft Satelliet met hun collectie tafels, stoelen, banken, krukken en stoffen een eigen draai aan gegeven en staan met het complete team voor je klaar om je hier meer over te vertellen en om gezamenlijk de mogelijkheden voor jouw interieurproject te verkennen. Dit alles natuurlijk onder het genot van een drankje en met de gastvrijheid die we van ze gewend zijn.

Catalogus

Zo aan het begin van het nieuwe jaar is de Horecava traditiegetrouw dé gelegenheid voor Satelliet om hun nieuwe catalogus - bestaande uit The Lookbook en The Collection - aan het grote publiek te presenteren. ‘Creating places to remember’ luidt de nieuwe slogan, en dat spreekt snel genoeg tot de verbeelding. Blader door deze boeken en ontdek de gehele collectie meubilair en de meest spraakmakende interieurprojecten binnen de acht hospitality marktsegmenten waarin zij actief zijn.

The Coffee Stage

De eigen stand (01.336) is niet de enige plek waar Satelliet te vinden is. Een nieuw initiatief dit jaar op de Horecava is The Coffee Stage in Hal 12. Van 13 t/m 16 januari wordt hier allerlei kennis, inspiratie en trends op het gebied van koffie gedeeld. The Coffee Stage is gesponsord door Inspirium; groot voorstander van het delen van kennis en inspiratie. Als trotste partner van Inspirium heeft Satelliet Meubelen met hun meubilair invulling gegeven aan de inrichting van dit inspiratieplatform. Net als een aantal andere Inspirium partners: Incatro Room Acoustics, SA Wear Bedrijfskleding, Magenta, Eijsink, Lavazza, Lensen Projectinrichters, Ton Hagedoorn (Interhal), Utilicht en Hydrozorg.

 

Tags: 

Reacties

Reactie toevoegen