Seedlip: 0%-spirit
Advertorial

Seedlip: 0%-spirit

Om in te spelen op de populariteit van non-alcoholische mixen en cocktails, bracht Ben Branson in 2015 iets bijzonders op de markt. Hij ontwikkelde Seedlip, een alcoholvrije spirit die gemaakt van verschillende kruiden en groenten. Ook in de Nederlandse horeca is Seedlip populair. Bekijk foto's van de producten onder dit bericht.

De smaak van Seedlip doet al snel denken aan die van gin. Er zijn inmiddels twee varianten van Seedlip beschikbaar: de krachtige en kruidige Spice 94 en de frisse Garden 108.

The Art of Distillation​
Bransen gebruikte voor de ontwikkeling van de twee smaken kruiden van de boerderij van zijn familie. Hij experimenteerde erop los op basis van de oude technieken beschreven in het boek The Art of Distillation. Dit boek is geschreven in 1651 als gids voor apothekers om distillaten van kruiden te maken als medicijn en krijgt nu dus honderden jaren later een moderne toepassing.

Horeca
Inmiddels is Seedlip geliefd is bij diverse cocktailbars, restaurants en hotels uit het hogere segment in Nederland en het buitenland.

SeedlipDrinks.com

Reacties

Reactie toevoegen