Advertorial

Sligro 's-Hertogenbosch heropend

Op maandag 27 augustus werd de volledig verbouwde Sligro-vestiging in ‘s-Hertogenbosch heropend. Edwin Kats (restaurant Noble), Thijs Vis (restaurant ’t Misverstant), Kees Kiestra (directeur Sligro zelfbedieningsgroothandels) en Rob Schimmel (vestigingsdirecteur Sligro ‘s-Hertogenbosch) verrichten gezamenlijk met enkele klanten de officiële openingshandeling.

Rob Schimmel refereerde bij de opening naar de achterliggende periode: “De complete verbouwing van onze groothandel was een enorme klus die ongeveer 9 maanden duurde. Al die tijd bleven wij gewoon in bedrijf en hebben we geprobeerd de overlast voor onze klanten tot een minimum te beperken. Dat is prima gelukt en daarvoor wil ik het hele team een groot compliment geven! Het resultaat mag er dan ook zeker zijn. Maar liefst 12.000 m2 zelfbedieningsgroothandel voor vers (vlees, vis, wild & gevogelte, groenten & fruit en brood & banket), wijn, food en non food. Echt elke horeca-ondernemer kan bij ons terecht voor zijn hele assortiment.”

Culinair toppodium
Op 27 en 28 augustus worden inspirerende kookdemonstraties en workshops gegeven en zijn er vele culinaire activiteiten met proeverijen, outdoor cooking en foodtrucks. Er worden masterclasses gegeven door sterrenchefs en diverse lokale culinaire helden betreden het podium om hun kennis te delen. Gedetailleerde informatie en volledig programma op https://www.sligro.nl/Den-Bosch.htm

Restaurantgids
Ter gelegenheid van de heropening heeft Sligro een regionale restaurantgids uitgegeven. Klanten kunnen bij Sligro in ‘s-Hertogenbosch sparen voor dinercheques van € 25 die te besteden zijn bij de meer dan 60 deelnemende restaurants in de regio. Het eerste exemplaar van de restaurantgids werd bij de opening uitgereikt aan Edgar Dissel, de nieuwe voorzitter van Bourgondisch ’s-Hertogenbosch.

Kookwedstrijd Jong Brabants Talent
Sligro ’s-Hertogenbosch biedt jong aanstormend talent een podium. Morgen, dinsdag 28 augustus om 12.30 uur gaan vijf jonge chefs uit de regio de culinaire strijd met elkaar aan. Met als thema ‘duurzaam’ zullen zij elk een zelfbedacht gerecht bereiden voor een professionele vakjury. De deelnemers zijn Bon Sawatdee (’t Misverstant, Vught), Sascha van Duin (Taste Bij Dirk, ’s-Hertogenbosch), Thomas Kock (De Heer Kocken, Vught), Wayne Kropman (Pastis, Rosmalen) en Quintus te Duits (Bistro Borage, ’s-Hertogenbosch).

Verbondenheid met ‘s-Hertogenbosch
Sligro heeft een historische band met de stad ’s-Hertogenbosch. In 1960 werd in een voormalig graanpakhuis aan de Handelskade in ’s-Hertogenbosch de eerste Sligro Zelfbedieningsgroothandel van Nederland geopend. Kort daarna volgden Veghel en Helmond en groeide het oorspronkelijk Veghelse familiebedrijf ‘Slippens Groothandel’ uit tot het huidige beursgenoteerde Sligro Food Group met foodservice-activiteiten in Nederland en België. Vanwege het bourgondische en ondernemende karakter van ‘s-Hertogenbosch is het altijd een belangrijke vestigingsplaats voor Sligro gebleven. Vele horecaondernemers, foodprofessionals en bedrijven uit de stad en regio zijn kind aan huis. Sligro op zijn beurt ondersteunt al jaren vele culinaire en sociaal-maatschappelijke evenementen die ‘s-Hertogenbosch rijk is. Met deze heropening beschikt ’s-Hertogenbosch weer over de modernste Sligro van Nederland.

Reacties

Reactie toevoegen