Sligro Terneuzen heropend
Advertorial

Sligro Terneuzen heropend

De volledig verbouwde Sligro-vestiging in Terneuzen is heropend. Roberta Pagnier (presentatrice 24Kitchen), Kees Kiestra (directeur Sligro zelfbedieningsgroothandels) en Jurgen Bracke (vestigingsdirecteur Sligro Terneuzen) hebben samen met Edwin Vinke en Eric van Bochove de officiële openingshandeling verricht.

De afgelopen periode is de groothandel compleet verbouwd. Ook het assortiment is uitgebreid en geactualiseerd met onder meer kaas, zuivel en een uitgebreid diepvriesassortiment met vlees, wild en gevogelte, vis brood en banket.

Restaurantactie 
Gedurende de gehele openingsdag konden Sligro-klanten een inspirerend programma beleven. Kookdemonstraties, proeverijen, workshops, outdoor cooking, foodtrucks en nog veel meer. Dit werd allemaal verzorgd door TV-koks, topchefs uit de regio en leveranciers. Zo waren er masterclasses door Edwin Vinke** van De Kromme Watergang in Hoofdplaat, Eric van Bochove* van ‘t Vlasbloemeken in Koewacht, Francois de Potter* van La Trinité in Sluis en tv-kok Roberta Pagnier van 24Kitchen en Koffietijd. Ter gelegenheid van de opening startte Sligro samen met zo’n 28 restaurants in de regio een restaurant-spaaractie. Bij iedere besteding van € 100 bij Sligro Terneuzen ontvangt de klant een spaarzegel. Met vier zegels is de spaarkaart vol en bij Sligro Terneuzen in te wisselen voor een dinercheque van € 25.Meer info op: www.restaurantactie.sligro.nl/terneuzen

Reacties

Reactie toevoegen