Advertorial

Studio Senses: alle zintuigen op scherp

Begin oktober was het dan eindelijk zover en werden alle zintuigen op scherp gezet tijdens de spectaculaire opening van Studio Senses in Zwolle. Een ware beleving voor de 13 betrokken HANOS-partners, maar vooral voor haar gasten. En dat is dan ook exact de ambitie van Studio Senses. Een beleving creëren voor elk(e) organisatie, instelling of bedrijf, dat geïnteresseerd is in interieur, inrichting of identiteit. Voor binnen, buiten en in de keuken.

Een bezoek aan Studio Senses moet voelen als een ontspannen dagje uit met een zakelijk tintje. De ingrediënten die daarvoor gebruikt worden? 13 verschillende HANOS-partners, ruim 5000m2 hospitality & inspiratie, met shops van gevestigde namen, aangevuld met bijzondere nieuwkomers waar het prikkelen van zintuigen centraal staat. En tot leven komt in de zorgvuldig samengestelde  belevingsprogramma’s. Het hele jaar door.

Elk kwartaal zal er een ander thema als inspiratiebron gelden. Met steeds wisselende innovatieve producten, unieke concepten, creatieve ontwerpen en prachtige decoraties die helemaal aansluiten bij het thema. Extra beleving wordt er gecreëerd door de diverse aansprekende workshops, masterclasses en demo’s die door uiteenlopende professionals of opkomende talenten geïnitieerd worden in de Studio Senses Academy.

Persoonlijk belevingsprogramma
Om het experience center te beleven zijn er drie opties. Klanten zijn altijd welkom voor een spontaan bezoek. Ten tweede kunnen geïnteresseerden zich kosteloos aanmelden voor diverse spraakmakende workshops, masterclasses of demo’s. Tot slot kunnen klanten een persoonlijk belevingsprogramma samenstellen. Volledig afgestemd op hun wensen of behoeften. Hoe dat werkt?
Ga naar www.studiosenses.nl en kies uw programma, vink simpelweg aan van welke van onze sfeer- of smaakmakers u persoonlijk graag meer informatie, advies of inspiratie wilt ontvangen en verstuur uw aanvraag. Het team van Studio Senses zal vervolgens een geheel eigen belevingsprogramma inplannen met de betreffende adviseurs, account managers of interieurdesigners.

Eerste reacties
Een aantal weken na de opening zijn de reacties veelbelovend. ‘Ik voelde mij een jongetje in de snoepwinkel.’, ‘Persoonlijk had ik zin om direct aan de slag te gaan met zulke mooie keukenapparatuur.’, ‘Dit is echt one stop shopping voor horecaprofessionals.’ en 'we gaan ons interieur komend jaar pas restylen, maar hebben nu ons favoriete terrasmeubilair al gezien'.

Wij zijn er dan ook van overtuigd, dat dit experience center het hart van menig architect, horeca of zorg professional sneller zal doen kloppen. Het enthousiaste team verwelkomt u graag en is benieuwd naar uw ervaring. Meer informatie is te vinden op www.studiosenses.nl.