Advertorial

Succesvolle BookDinners verlengd

De zomercampagne van BookDinners wordt verlengd met 1 maand. Vanwege het grote aantal positieve reacties van zowel deelnemende restaurants als gasten, heeft BookDinners besloten om de uitgifte- en krasperiode te verlengen tot 30 september. De restaurateur kan nog steeds gratis meedoen en wordt zo geholpen in het bedanken van gasten. Anders dan bij de activatiecampagnes van veel andere (boekings)platformen kost deze campagne de restaurateur geen korting of commissie. BookDinners heeft het prijzenpakket verzorgd. 

In de periode juli en augustus zijn er circa 400.000 kraskaarten uitgedeeld door ruim 600 deelnemende restaurants in heel Nederland. BookDinners leden konden zich opgeven op gratis de kraskaarten opgestuurd te krijgen. Velen hebben dit gedaan en zelfs ook meerdere malen. Uit de statistieken blijkt dat op deze manier, gedurende de zomerperiode, enorm veel restaurantgasten kennis hebben gemaakt met BookDinners.

De Zomercampagne is ontstaan vanuit de doelstelling om BookDinners bij een groter restaurant publiek onder de aandacht te brengen. Paul Wiertz van BookDinners zegt hierover: “Bij het bouwen van het merk bij gasten, hebben we nagedacht hoe we een zo groot mogelijk netto bereik bij daadwerkelijke restaurantgasten konden krijgen. Reguliere media kanalen als radio of misschien wel televisie, hebben wel een groot bereik en zichtbaarheid, maar een heel klein deel daarvan is slechts een restaurantgast. Doordat we samen met de BookDinners restaurants de gast voorzien hebben van de kraskaart, hebben we bijna een half miljoen netto bereik binnen de doelgroep gerealiseerd, dat is een resultaat waar we trots op zijn!”

Richting het najaar zullen de activiteiten van BookDinners er op gericht zijn om zowel bij restaurants als consumenten zoveel mogelijk duurzame toegevoegde waarde te creëren. In samenwerking met de restaurants, worden er continue verbeteringen op het platform doorgevoerd en wordt er gewerkt aan een totaal nieuwe online marketing scan voor restaurants, waar binnenkort meer informatie over bekend gemaakt wordt. 

Aanmelden
BookDinners leden kunnen nieuwe kraskaarten aanvragen via info@bookdinners.nl.
Niet-BookDinners leden kunnen zich hier aanmelden om ook mee te doen aan de zomercampagne.

Reacties

Reactie toevoegen