Advertorial

Te koop/te huur: De Hoogklimmer in Denekamp

De Hoogklimmer in Denekamp is een veelzijdig horecabedrijf bestaande uit een Grand-café en een bistro (a la carte restaurant). Er is tevens een ruim terras aanwezig.

Het bedrijf is centraal gelegen in het centrum van Denekamp, gevestigd in een vrijstaand pand. Het bedrijf is begin 2011 geopend na een zeer uitgebreide verbouwing van het gehele gebouw. Het pand is compleet gestript en naar moderne maatstaven gerenoveerd/verbouwd.

Bedrijfsinformatie
Het bedrijf beschikt binnen over twee ruimtes met beiden een eigen bar, met een totale capaciteit voor ongeveer 200 personen en op het aanwezige ruime terras voor nog eens 140 personen. Verder heeft het bedrijf een keuken met spoelkeuken, diverse toiletgroepen, een kelder, een zolder en een lift voor 2 personen en goederen.

Bereikbaarheid
Het bedrijf is als horecabedrijf zeer goed zichtbaar, herkenbaar en bereikbaar. In de omgeving is onder andere op het tegenovergelegen marktplein ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Financiële informatie
Vraagprijs onroerende zaak/registergoed n.o.t.k.
Vraagprijs bedrijfsexploitatie € 250.000,--
Huurprijs € 35.000,-- per jaar, excl. BTW

Meer informatie?
Interesse? Bel dan met de heer S. Timmermans van Van de Weerd Horecamakelaardij op telefoonnummer 030-2345080, u kunt ook mailen naar horeca@vdweerd.nl. Hij verstrekt u graag meer informatie of maakt samen met u een afspraak om het bedrijf te bezichtigen.