Terras trends 2019: prikkelende smaakbeleving
Advertorial

Terras trends 2019: prikkelende smaakbeleving

Eindelijk! De lente is in aantocht en het terrasseizoen wordt geopend. Gasten zijn tegenwoordig op zoek naar lekkere dranken waar niet altijd alcohol in hoeft te zitten. Daarnaast wordt een prikkelende smaakbeleving steeds meer gewaardeerd. Hierbij is er meer behoefte aan verfijning en juist minder aan een zoete smaak. Daarom lichten wij een aantal dranken uit, die perfect aansluiten bij deze smaakbehoefte èn de aankomende lente.

Om in te spelen op deze nieuwe ontwikkelingen kiezen veel horeca ondernemers voor Craft soda’s en non-alcoholische dranken op de kaart, trends die overgewaaid zijn uit Amerika. Hiermee wordt de nieuwsgierigheid weer geprikkeld. Craft soda’s worden op unieke wijze en volgens traditionele recepturen geproduceerd. Er wordt hierbij gebruik gemaakt van de beste ingrediënten die zorgvuldig zijn geselecteerd om de meest pure smaken te creëren. Daarnaast is er ook een groeiende behoefte aan non-alcoholische dranken. Gasten willen meer bewuste keuzes maken. Craft soda’s en non-alcoholische dranken bevatten geen onnodige toevoegingen. Hiermee wordt de beste kwaliteit bewaakt en een onderscheidend vermogen ten opzichte van reguliere frisdranken.

Onderstaand een selectie van enkele inspirerende merken:
DALSTON'S                                                                                                                                                               
Bekend geworden via de Britse foodfestivals! De recepten van Dalston's zijn ontwikkeld door een voormalig topchef en worden op unieke wijze gebrouwen in kleine hoeveelheden in het oosten van Londen. Het gebruik van echt fruit en het unieke productieproces zorgt voor de beste smaak! Dalston’s is o.a. verkrijgbaar in de smaken: Ginger Beer, Elderflower en Cherryade.

CAPTAIN KOMBUCHA                                                                                                                            
Fermentatie is hot! De smaakvolle en biologische Kombucha van Captain Kombucha wordt gemaakt in Portugal. De probiotica's, antioxidanten en enzymen maken deze gefermenteerde drank tot een lekkere gezonde keuze. Door de lichte bubbel en intense smaak is het een goed alternatief voor een alcoholische drank. Hiermee geniet je alleen net wat gezonder! O.a. verkrijgbaar in de smaken: Original, Ginger Lemon en California Raspberry.

BELVOIR                                                                                                                                                                   
De biologische dranken van Belvoir worden gemaakt van vers geplukt fruit en kruiden van het Engelse platteland. De balans tussen deze ingrediënten en het bronwater zorgen voor een verfrissende smaak. Ze zijn vrij van kunstmatige kleur- en smaakstoffen. O.a. verkrijgbaar in de smaken: Organic Ginger en Organic Elderflower.

CAWSTON PRESS                                                                                                                                               
Licht bruisende dranken in blik met alleen bruisend bronwater en geperst fruitsap (niet van concentraat). Gemaakt voor en door mensen met een passie voor heerlijke smaakvolle dranken.  Er wordt gebruik gemaakt van de beste ingrediënten die met de hand worden geselecteerd om de meest pure smaken te creëren. Allemaal zonder kunstmatige toevoegingen of suikers. De cans van Cawston Press komen in de smaken: Ginger Beer, Elderflower Lemonade, Rhubarb en Cloudy Apple.

Bent u geïnteresseerd in deze dranken en wilt u ze proberen? Vraag dan een proefpakket aan via: isabelle@d-drinks.nl

 

 

 

 

Reacties

Reactie toevoegen