Two soul burger: vernieuwde smaak van genot
Advertorial

Two Soul Burger: vernieuwde smaak

Voor veel gasten worden thema’s als duurzaamheid, gezondheid en verantwoorde voeding steeds belangrijker. De balans tussen bewust kiezen, plezier en genot komt steeds meer naar de voorgrond.

Flexitarisch, uitgebalanceerd, individueel, smaakvol – de wensen van gasten zijn een uitdaging op zich! Als horecaondernemer is het niet gemakkelijk om het juiste assortiment te hebben. Er zijn weinig geschikte producten, het aanbod is vaak onnatuurlijk en de smaak komt zelden in de buurt van een beef-burger. 

Minder vlees, 100% burger kwaliteit. Natuurlijk!
Naast vegetarische en veganistische burgers is er vraag naar moderne alternatieven. Nu is er de perfecte combinatie: een bewuste en duurzame burger door minder vlees én de volledige smaakbeleving met 100 % natuurlijke ingrediënten. Dat is dubbel scoren! #BeDifferent. Om de Two Soul Burger te perfectioneren hebben wij in de ontwikkelfase veel tijd geïnvesteerd in het maken van een burger die eruit ziet als een rundvleesburger en ook zo smaakt. De oplossing: champignons! De eigenschappen van de paddenstoel doen denken aan gehakt rundvlees. Door de twee te combineren krijg je het uiterlijk, de textuur en de smaak van een beef-burger maar met 50 % minder vlees. Bovendien scoort de Two Soul Burger met betere voedingswaarden en 100 % natuurlijke ingrediënten. Een kleine bijdrage aan duurzaamheid – een grote aan de smaakbeleving!

Kijk op onze website voor meer creatieve hamburger mogelijkheden of vraag ons nieuwe trendboek aan. Het is time to #BeDifferent!

 

 

Reacties

Reactie toevoegen