Advertorial
Foto Frank Verbruggen

Met Pépites heeft u goud in handen

Het aantal vegans, vegetariërs en flexitariërs groeit. Steeds meer mensen willen tenminste een keer per week lekker eten zonder vlees, ook buiten de deur. Ze verwachten vegetarische opties die net zo lekker, gevarieerd en hoogstaand zijn als de rest van de menukaart. Welk verrassend plantaardig gerecht schotelt u uw gasten dan wel voor?

'Plantaardig’ is één van de belangrijkste trendwoorden in de foodindustrie. Dat is niet zo niet gek want, steeds meer mensen ruilen vlees in voor plantaardige producten. Uit onderzoek* blijkt dat 750.000 Nederlanders zich vegetariër noemen, dat is zo’n 4,5% van de bevolking. Ook de flexitariër is bezig met een flinke opmars. Een flexitariër laat vlees niet volledig links liggen, maar kiest er bewust voor om minder vlees te eten en meer plantaardig. Maar liefst 67% *** van alle Nederlanders is flexitariër. Deze stijgende trend geeft jou een extra uitdaging in de keuken. Een groot deel van jouw gasten is dus op zoek naar plantaardige gerechten.

Vegetariërs en flexitariërs
Om het chefs makkelijker te maken hun gasten een smakelijke en vullende vegetarische maaltijd te serveren, introduceerd Bonduelle Pépites. Pépites is gemaakt van gedroogde peulvruchten en groenten. Het is zeer vezelrijk, glutenvrij, 100% plantaardig en net zo makkelijk te bereiden als pasta en rijst. Pépites is zowel warm als koud te serveren, in gerechten als risotto, sushi, wraps, salades, soepen, stoofpotjes en zelfs desserts!  Kortom, een puur en clean product dat perfect past in de huidige plantaardige trend. Met Pépites geven we je peulvruchten en groenten in een nieuwe vorm. Voor Pépites selecteert Bonduelle de allerbeste groenten en peulvruchten die gedroogd worden, tot meel worden gemalen en vervolgens met water (zonder andere toevoegingen) worden gekneed tot groentedeeg. Van dit groentedeeg worden korrels in verschillende vormen gemaakt en gedroogd. Pépites is verkrijgbaar in drie varianten voor een divers palet aan verrassende vegetarische gerechten.

Vele mogelijkheden
Met Pépites zijn de bereidingsmogelijkheden zó divers dat je je culinaire horizon in één klap verbreed. Dus, wilt u ook smaakvolle vegetarische gerechten bieden aan uw gasten? Dan gaat er met Pépites van Bonduelle een wereld voor u open. Prikkel uw creativiteit met eindeloos veel mogelijkheden. Van voorgerecht tot dessert, van Franse to Aziatische keuken. Ga de uitdaging aan en creëer de mooiste gerechten. Want, met Pépites heb je goud in handen...

Pépites is bekroond met de Innovation of the Year Award 2019 door We’re a Smart World. Proberen? Vraag uw sample hier aan. 

 

Reacties

Reactie toevoegen