[Video} Jonnie Boer van De Librije***
Advertorial

[Video] Jonnie Boer van De Librije***

Bon Chef! is een 5-delige videoserie van Big Green Egg met sterrenchefs in de hoofdrol. Bekijk hier de aflevering met Jonnie Boer van De Librije***. 

Big Green Egg staat voor kwaliteit en wil de next generation chefs inspireren met mooie streek- en seizoensproducten en verschillende technieken, om hun eigen signature te kunnen ontwikkelen. Terug naar de ambacht! Daarom werd kennis en kracht gebundeld met die van Nederlandse sterrenchefs en ontstond: Bon Chef! Een YouTube serie waarin Big Green Egg’s Executive Chef én SVH Meesterkok Michel Lambermon verschillende sterrenchefs opzoekt om te laten zien dat het vak een ambacht is dat niet verloren mag gaan.

Aflevering 4 van Bon Chef!
Chef Jonnie Boer werkt alleen met de beste ingrediënten. Een van zijn leveranciers is kweker Eef Stel die groenten teelt op natuurlijke wijze. Ingrediënten waar je als chef echt blij van wordt. Zo ook chefs Jonnie Boer en Michel Lambermon die in deze aflevering van Bon Chef! samen smaken maken bij de bron, midden in de kassen van kweker Eef! En natuurlijk wordt er niet zomaar een gerecht gemaakt, want Jonnie Boer staat altijd garant voor spektakel.

Kijk hieronder nog voor foto's van Boer en Lambermon 

 

 

 

Gerelateerd nieuws

Reacties

Reactie toevoegen