'What's going on' tijdens ECS in Keulen
Advertorial

'What's going on' tijdens ECS in Keulen

‘What’s going on?’ - Ontdek het tijdens de European Catering Summit - 3 en 4 februari, Keulen

Op maandagmiddag 3 februari staat de European Catering Summit (ECS) in Keulen letterlijk in het teken van Food Inspiration. Onder leiding van Editor in chief & trendwatcher Hans Steenbergen verzorgt Food Inspiration - het online en offline inspiratie kanaal voor food professionals op het gebied van eten, drinken, slapen en gastvrijheid - een inspirerende en interactieve programmering. Dit doen ze door het delen van inspirerende verhalen, ontwikkelingen en trends, waardoor ze food professionals kunnen helpen om zich te blijven innoveren binnen de industry.

Hans Steenbergen neemt de cateraars mee op een inspirerende reis en laat hen zien wat de belangrijkste drijfveren zijn voor verandering in food & hospitality. De voedselkeuze van de consument wordt een morele keuze; dit heeft grote gevolgen voor chef-koks, cateraars en restauranthouders. De bouwstenen van het menu van de toekomst zijn radicale transparantie en absolute productintegriteit. Elke maaltijd wordt een kans op een betere toekomst.

Food Inspiration zal verschillende thema’s bespreekbaar maken, waaronder bezorging, vlees, verpakkingen/geen verspilling. Deze thema’s zullen door verschillende pioneers uitgelicht worden door middel van een korte pitch over het desbetreffende onderwerp. Eén van deze pioneers is Van Drie Group, zij zullen vlees in een goed daglicht zetten en laten zien hoe het ook kan.

Tenslotte pakt ECS Partner Koppert Cress het podium met hun Mother Earth concept voor een spectaculaire afsluiting van de eerste congresdag.

Naast Food Inspiration zullen er ook nog andere sprekers zijn, zoals keynotes van Nicole Brandes en Igor Beuker, en zullen er best practices en masterclasses gehouden worden. De cateraars kunnen kiezen welke sessies ze willen volgen, hierin is keuze uit:

Maartje Nelissen & Willem Treep - The Food Line Up (NL) - ‘How to cater with the limits of the earth’
Georg Broich - LECA & Broich Hospitality Group (DE) - How to implement multi-branding-strategies in event catering’
Ilan Molcho - NENI (AT) - Creating an authentic restaurant brand in a hotel, instead of a hotel-restaurant’
Warren Dietel - Puff ‘n Stuff Catering (US) - ‘Refinement, seasonality and consolidation’
Pascal Strauss - Q-staff (NL) - ‘Discover your place in the world of difference with MapsTell’
Sandy Hammer - AllSeated (US) - ‘Virtual Reality: An accessible game changer in the event industry’
Julien Tanguy - Potel et Chabot (FR)

Ben je benieuwd naar de andere sprekers, het volledige programma en wat je nog meer kunt verwachten? Ga dan naar cateringsummit.com.

Of volg de ontwikkelingen via LinkedIn, Facebook of Instagram

 

 

Reacties

Reactie toevoegen