Wijn Joosten & Boer verkrijgbaar bij De Klok
Advertorial

Wijn Joosten & Boer verkrijgbaar bij De Klok

Astrid Joosten en Thérèse Boer zijn een samenwerking aangegaan met drankengroothandel De Klok dranken. Het assortiment van Joosten en Boer bestaat uit 15 wijnen, maar zal uitgebouwd worden naar 20 wijnen.  

Zeven jaar geleden lanceerden ze een assortiment wijnen onder de naam ‘Astrid en Thérèse’, in samenwerking met hun favoriete wijnboeren uit Frankrijk, Spanje, Italië en Oostenrijk. Naast het assortiment voeren zij ook het label Kus van Thérèse, een vijftal wijnen uit Spanje en Zuid-Afrika die speciaal zijn geproduceerd voor De Librije***.

Vinologen
Joosten studeerde af op de Wijnacademie met een 10 voor blind proeven. Boer is Wijnmeester en mede-eigenaar van De Librije. De vriendinnen zijn altijd op zoek naar karakteristieke wijnen met een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. Joosten en Boer: “De Klok is exact de partner die wij voor ogen hadden. Met hun zeer professionele bestel- en distributiesysteem kunnen zij onze bestaande én nieuwe horecaklanten vakkundig bedienen. Voor ons is dit weer een stap voorwaarts in professionalisering.” De wijnen van Joosten & Boek kosten tussen de € 4,95 en € 7,95.

Gerelateerd nieuws