Advertorial

Win een mobiele app ter waarde van 1000 euro!

In een tijd waarin ruim 60 procent van uw website bezoekers via een mobiel apparaat op uw website komt en waarin ruim 92% van de Nederlanders minimaal 1 keer in de 2 maand via hun mobiel naar lokale eetgelegenheden zoekt zijn mobiele apps haast niet meer weg te denken binnen de samenleving.

En toch loopt de horeca wereld in Nederland hierin achter. Niet heel gek want een mobiele app kan erg duur zijn en is hierdoor niet betaalbaar voor iedere onderneming.En dit is erg jammer want mobiele apps hebben mogelijkheden die klanttevredenheid enorm kunnen verbeteren en uw omzet in korte tijd kunnen laten groeien. Wat zijn de mogelijkheden van een mobiele app en hoe kunt u deze mogelijkheden benutten in uw voordeel? Om deze vragen te beantwoorden hebben we besloten om gratis een mobiele app weg te geven aan één van onze lezers.

Hoe werkt deze actie:
1.  ga naar: http://uwbedrijfsapp.nl/entree-magazine/ en meld uw bedrijf gratis en binnen 5 seconden aan.
2. U hoort binnen 10 dagen of uw bedrijf gewonnen heeft.

De app wordt ontwikkeld door het Nederlandse app development bedrijf  ‘Uw Bedrijfsapp’ welke zich specialiseren in het ontwikkelen van betaalbare apps voor de Nederlandse horeca sector. In een latere editie van Entree Magazine zullen we de app gaan behandelen als casestudy. 

Welke functionaliteiten kunnen worden opgenomen in de app? In de app kunnen de volgende mogelijkheden worden opgenomen:
* Menukaart
* Bedrijfsinformatie
* Reserveringsysteem
* Pushberichten
* Overige functionaliteiten

De app wordt uitgebracht voor zowel de Apple appstore als de Google Playstore en ook wordt de app uitgebracht in HTML 5 wat fungeert als mobiele website. 

Meld u hieronder gratis aan: http://uwbedrijfsapp.nl/entree-magazine/ of bekijk de website van Uw Bedrijfsapp: www.uwbedrijfsapp.nl/