Advertorial

Zo houd je het hoofd koel!

Zo houd je het hoofd koel! Met gratis energiemeter.

Raak je nu al bijna oververhit door alle impressies op de Horecava? Kom naar de stand 1.440 (Hal 1) van Horecatechniek Nederland, daar helpen we je het hoofd koel te houden. Met een spetterende beursactie waar jouw horecazaak alleen maar beter (en winstgevender) van wordt!
 
Verouderde koelapparatuur kost horecaondernemers elk jaar onnodig veel geld. Ter illustratie: een 1°C hogere condensatortemperatuur betekent 3 tot 5% meer energieverbruik. Dat loopt al snel in de papieren! Wij spreken uit ervaring als we zeggen dat veel horecaondernemers flink kunnen besparen op de energiekosten met efficiëntere koeltechnieken. Eerst zien dan geloven? Graag!

Gratis energiemeter (want meten is weten)

Weet jij zeker dat jouw koelingen niet onnodig staan te draaien? Hoe oud de koelapparatuur is? Welk energielabel ze hebben? Welk bedrag je maandelijks kunt besparen met een energiezuiniger koeling? Om daar achter te komen krijg je van ons een gratis energiemeter. Inclusief installatie, analyse en advies. Naast het verbruik berekenen wij onder meer de optimale capaciteit en geven je advies over de aanpak van dal- en piekuren voor jouw onderneming. Want meten is weten.
 
Houd je hoofd koel en de kosten laag

Bezoek onze stand 1.440 (hal 1) tijdens de Horecava. Onze experts staan voor je klaar om je te informeren over de nieuwste koeltechnieken en alle andere producten voor een winstgevende bar. Ook Wim Klaassen, oud-eigenaar van Horecatechniek Nederland, is van de partij. Kom dus gezellig een verkoelend drankje drinken in onze stand. We zijn benieuwd naar jouw bedrijf, je ervaringen en vragen.
 
Horecatechniek Nederland geeft je een frisse blik op koelingen en energieverbruik, plús een gratis energiemeter (inclusief installatie en analyse). Want een lagere energierekening, dat is pas echt ‘cool’!

Tags: 

Reacties

Reactie toevoegen