Amsterdams hotel wint internationale award

Tags: hotel

Amsterdams hotel wint internationale award

Het Amsterdamse appartementenhotel Twenty Eight is de Global Winner van The World Luxury Hotel Awards in de categorie ‘Luxury Boutique Serviced Apartments'. The World Luxury Hotel Awards wordt gezien als de meest prestigieuze prijs in het luxe segment van de hotelindustrie. Meer dan 300.000 internationale reizigers stemmen elk jaar gedurende een periode van 4 weken om de zorgvuldig gekozen winnaars te selecteren.

Op Bali, Indonesië, namen General Manager Marieke van der Eijk en Guest Service Manager Flory Oosterop de award in ontvangst. Van der Eijk: “Slechts 19 maanden na opening van hotel Twenty Eight, ben ik ontzettend trots op het behalen van de World Luxury Hotel Awards! Het winnen van deze Award is een waanzinnige prestatie en ik waardeer het dan ook enorm dat wij erkend worden door zowel onze gasten, als de branche, voor wat wij hier dagelijks doen. Ik kijk als nummer 1 ‘Luxury Boutique Serviced Apartments’ ter wereld er naar uit, dit samen met mijn team, te blijven doen en onze gasten altijd de ultieme gastbeleving te bieden.”

Appartementenhotel
Hotel Twenty Eight is gevestigd op het Stadionplein in Amsterdam. Het hotel, dat een combinatie is tussen een 4 sterren hotel en een luxe appartementencomplex, telt 56 kamers, die stuk voor stuk zijn uitgerust met een living, luxe keuken en een kingsize custom Auping bed. Overige voorzieningen zijn een high end gym en spa ruimte. De lokale identiteit (laidback met een flinke dosis design) van zowel Amsterdam als de oprichters, komt terug in de inrichting van het hotel. Zo zijn de hoofdeinden van de bedden geïnspireerd op de Amsterdamse grachtenpanden en is de moderne versie van het klassieke Delftsblauwe tegeltje in de badkamer speciaal voor het hotel gemaakt. Een knipoog naar het ‘Nederlands oranje’ komt ook terug in het interieur door de subtiele kleuraccenten.

Interior Designer Martin Brudniki
Martin Brudnizki Design Studio (ook bekend van Soho House, Nobu Matsuhisa, The Royal Academy of Arts) tekende voor het interieurontwerp en de tailor made design meubels. Een match made in design (appartementen) hotel heaven, aangezien Brudnizki bekend staat om een warme, huiselijke sfeer die indruk maakt. Het resultaat? Een perfecte combinatie van geborgen comfort en verwondering. 

Artikel delen