Capriole Café opent branderij-restaurant
Bedrijven

Capriole Café opent branderij-restaurant

Capriole Café opent in Den Haag een koffiebranderij met restaurant. De zaak wordt gevestigd in een gerenoveerd fabriekspand aan de Fokkerhaven, in de wijk Binckhorst.

Het initiatief komt van broer en zus Pascal en Joyce Ultee. "We hebben een aantal jaar gezocht naar een bijzondere plek om onze koffiedromen uit te laten komen en die hebben we nu dus gevonden. Overal waar gasten zitten, zien ze straks onze barista’s aan het werk die de verse koffie uit eigen branderij bereiden. We schenken bijzondere koffies uit alle uithoeken van de wereld, met een een ruime keuze uit fairtrade- en biologische specialiteiten", aldus de 2 ondernemers.

Heerlijk en eerlijk
Naast koffie met wat lekkers, kunnen gasten in het Capriole Café elke dag terecht voor ontbijt, lunch of diner. "Het wordt een modern, gezellig restaurant met een stoere inrichting, open keuken en heerlijk, eerlijk eten. Bij mooi weer is het terras aan de Trekvliet en Fokkerhaven geopend. Een fantastische plek om buiten aan het water te genieten."

Het interieur is ontworpen door Bureau Fraai en is geïnspireerd op de industriële locatie. "De stalen bar, en meubels van staal en hout zorgen voor een stoere en chique uitstraling." De verbouwing van het pand is in volle gang, de opening is begin augustus.   

Ontwikkeling
Het Capriole Café ligt achter de Fokker Terminal, direct aan de nieuwe Fokkerhaven waar een tiental ligplekken voor boten gerealiseerd worden. In de komende jaren wordt het gebied rondom de Fokkerhaven verder ontwikkeld tot woon-werkgebied voor groeiend Den Haag.

Reacties

Reactie toevoegen