Bedrijven

Pannenkoeken & Steaks wint Gouden Koekenpan

De Lekkerste Pannenkoek van Nederland wordt gebakken door Pannenkoeken & Steaks uit Roermond. Het restaurant won de Gouden Koekenpan op de Horecava.

De tweede prijs ging naar Villa Hartenlust uit Elst en de derde prijs ging naar Het Noorden uit Aalten.

Eerste prijs
Naast een goede specialiteit had Pannenkoeken & Steaks ook een uitstekende naturel pannenkoek. De gecombineerde score leverde het restaurant de eerste plek op. De pannenkoek was gemaakt door Monique Padmos-Janssen. Bijzonder is dat zij de SVO Wildcard-deelnemer was. Haar specialiteit Limburgse Pannenkoek is een ode aan Limburgs’ trots: de Limburgse kersenvlaai.

Overige prijzen
De Sruverij uit St. Annaparochie won de eerste prijs bij de kinderjury met Patatje Pannenkoek. Pannenkoekboerderij De Heikamp won de duurzaamheidsprijs en de creativiteitsprijs ging naar De oude Hof uit Appelscha.

Naturel en specialiteit
De wedstrijd bestond uit 2 elementen: het bakken van een pannenkoek naturel en één zelf ontwikkelde specialiteit. De pannenkoek werden beoordeeld door een professionele jury en een speciale kinderjury.

In totaal deden 27 pannenkoekenrestaurants mee aan het NK Pannenkoeken Bakken op de Horecava. De presentatie lag in handen van acteur Sven Polak. De wedstrijd werd georganiseerd door Hakvoort Professional en Koopmans Professioneel in samenwerking met de Horecava en de Vereniging Erkende Pannenkoekenrestaurants.

Reacties

Reactie toevoegen