Bedrijven

Succesvolle 3e editie Gastvrij Rotterdam

De derde editie van Gastvrij Rotterdam is succesvol afgesloten. Tijdens de horecavakbeurs waren er een aantal nieuwe initiatieven, zoals de Nederlandse finale van Bocuse d’Or, het House of Spirits, de finale van de Young Chef Award van Euro-Toques Nederland en de winnaars van de verkiezing De Mooiste (Klassieke) Bar van Nederland werden bekendgemaakt.

Ruim 270 leveranciers van food en non-food hadden een stand op de beurs. Volgens Gastvrij Rotterdam was de kwaliteit van de bezoekers dit jaar bijzonder hoog: 94% van de bezoekers is eind- of medebeslisser of als adviseur betrokken bij investeringsbeslissingen. Ruim 32% van de bezoekers is (mede)eigenaar van een horecazaak en 14% van de bezoekers is chef-kok, souschef, kok of zelfstandig werkend kok. Zo’n 48% van de bezoekers is gerelateerd aan een horecazaak (restaurant, hotellerie of café- en barbedrijven en 17% bezocht de beurs als toeleverancier.

Toegevoegde waarde
Een nieuwe deelnemer aan de beurs, Koninklijke Eru: “De eerste deelname van Koninklijke ERU aan Gastvrij Rotterdam is zeer geslaagd: Culinaire professionals uit alle windstreken zijn verrast over de mogelijkheden met ERU kazen en de toegevoegde waarde voor hun keuken; Flexibiliteit, creativiteit, gastvrijheid”, aldus Marc van Noort, salesmanager foodservice.

KHN
KHN organiseerde diverse kennissessies en workshops en was aanwezig om startende horecaondernemers te voorzien van advies.” Gastvrij Rotterdam is een beurs met veel warmte en sfeer. De bezoekers zijn bereid om in gesprek te gaan en dat is voor standhouders enorm waardevol”, aldus Maartje Roodsant, regiomanager Rotterdam.

Volgende editie
De volgende editie van Gastvrij Rotterdam is van maandag 19 tot en met woensdag 21 september 2016 in Ahoy Rotterdam. 

Reacties

Reactie toevoegen