Gezocht! Het Lekkerste Huisbier van Nederland
Biernieuws

Gezocht! Het Lekkerste Huisbier van Nederland

Voor de vijfde keer gaat Entree Magazine op zoek naar het Lekkerste Huisbier van Nederland. Dus schenkt u dit? Meld uw brouwsel dan nu aan en maak kans op roem en erkenning.

De jury van de verkiezing zal haar kritische licht weer letterlijk en figuurlijk op alle inzendingen van dit jaar laten schijnen, die wederom alle worden geschonken in het Royal Leerdam-proefglas AnDer 1.0. In zowel de categorie licht als zwaar kiest de jury een winnaar en runner-ups. Voor hen volgt dan niet alleen lof, vak-erkenning en een officiële titel, maar ook landelijke media-aandacht en bevestiging van de kwaliteit die ze op de kaart hebben staan.

Aanmelden
Dus heeft u ook een huisbier? Meld dit dan aan via redactie@EntreeMagazine.nl (tot en met zondag 13 november). Vermeld in de onderwerpregel ‘Lekkerste Huisbier 2016’ en geef de volgende zaken aan.
* Omschrijving van het bier (incl. alcoholpercentage)
* Motivatie om het te (laten) brouwen.
* Naam van de brouwerij.
* Een (grote) afbeelding van het/de glaswerk/fles/etiket.

Deelnemers krijgen vervolgens meer informatie over het verloop van de wedstrijd. Etiketbieren (met alleen een etiket van de zaak erop, niet uniek voor de zaak) zijn uitgesloten van deelname. Dit geldt ook voor de winnaars van 2014 en 2015.

Let op
Als u meedoet wordt u eind november gevraagd om uw bier(en) in een paar flessen op te sturen per post óf een fust op de dag van de finale proeverij (in december) af te leveren. Fustbier bij voorkeur in fust aanleveren en niet zelf aanvullen op fles; dat voorkomt kwaliteitsverlies.

De jury
* Puck Kerkhoven
* Henri Reuchlin
* Theo Flissebaalje
* Fiona de Lange
* Derek Walsh

Volg alles op sociale media middels #LekkersteHuisbier. Deze verkiezing wordt gesponsord door:

Reacties

Reactie toevoegen